Jasa torsi Ulang Kabayang - Sparky Express

Jasa torsi Ulang Kabayang

harga biasa $70.00 harga diobral $40.00
Harga hijian  per 
Tel: (647) -819-0490

Retorque Roda Kacangan Atawa Bolts.

Pedaran jasa: kami sumping ka lokasi anjeun pikeun leres-leres ngécéskeun kacang-kacangan lug roda anjeun atanapi sambel numutkeun spésifikasi anu disarankeun ku pabrik anjeun. Ieu mangrupikeun katenangan, nyetir aman, prosés pangropéa preventif anu mastikeun roda anjeun moal hiber nalika anjeun nyetir.

Unggal pabrik kendaraan nyarankeun anu khusus torsi (kakuatan pengetatan) pikeun kacang 'na baud. Sababaraha kendaraan gaduh roda anu napel sareng kacang-kacangan ("kacang lug"), sababaraha sareng sambelna. Kaseueuran pabrik otomatis di dunya nyarankeun prosés retorque unggal-unggal roda dipiceun sareng dipasang deui dina kendaraan. Nyoplokkeun sareng masang deui roda dina mobil lumangsung nalika anjeun ganti ban musiman anjeun kapan anjeun a ban datar, atanapi nalika aya jinis padamelan dina mobil anjeun anu peryogi dipiceun sareng dipasang deui roda.

Mitos: "Upami roda atanapi sambel lug roda abdi henteu dicarioskeun deui, roda kuring bakal turun tina mobil kuring nalika kuring nyetir!"

Urang sadayana parantos ningali roda "ngalayang" jauh tina mobil di jalan. Naha ieu kajantenan?

Upami roda henteu dipasang leres sareng kacang lug atanapi bautna henteu dipasangan leres numutkeun rekomendasi pabrikan, aya kamungkinan anu saé yén roda bakal turun tina mobil éta. Ogé, di daérah geografis dimana robahan ban musiman lumangsung kalayan frekuensi biasa (usum salju / usum panas), aya langkung seueur kasus supir anu kaleungitan roda na tibatan di lokasi anu sanés.

Rims ngagaduhan seueur jinis sareng ukuran, kalayan ukuran khusus, pola baud, sareng ukuran hub roda pikeun unggal mobil. Kadang-kadang, bédana pola baud dina pasisian henteu katingali ku mata taranjang, sareng ieu bakal ngakibatkeun pamasangan roda anu teu leres, anu antukna bakal ngahasilkeun geter sareng kacang-kacangan atanapi baut tina roda. Hub hub, dina pasisian aftermarket kadang langkung ageung, anu henteu kunanaon, salami roda leres-leres dipuseurkeun (sababaraha mékanika resep nganggo plastik atanapi cincin hub aluminium pikeun méréskeun pasisian sareng museur kancing atanapi baut dina pasisian) sareng kacang-kacangan atanapi baud anu leres torqued.

Upami roda dipasang leres sareng pasisian cocog sareng sadaya persyaratan kanggo mobil anjeun (pola sambung, ukuran hub roda, sareng ukuran ban) sareng kacang lug atanapi bautna dibungkus numutkeun spésifikasi pabrikan, kamungkinan roda anjeun "ngapung" jauh tina mobil nalika anjeun nyetir, lemah pisan.

Kabayang Lug Nut atanapi Bolt Tork Spesifikasina

Kaseueuran pabrik otomatis jelas pisan ngeunaan hiji hal: nut roda roda atanapi torsi baud anu dieusian dina manual pamilik anjeun dilarapkeun ka kendaraan nalika éta énggal, seger kaluar tina jalur produksi. Dina waktosna, kacang lug, baud, sareng kancing janten karat, aranjeunna "manteng" sareng kacang lug anu disarankeun atanapi torsi baud anu didaptarkeun dina parobahan manual pamilik kendaraan anjeun (naék). 

Tangan teknisi ban & roda anu ngalaman sering diperyogikeun pikeun torsi roda anjeun kalayan leres. Dina kaseueuran kasus, nambihan sababaraha torsi ft-lbs (5 dugi ka 10) kana kacang lug atanapi baut anjeun moal nganyenyeri mobil anjeun, sareng bakal nyegah roda tina hiber pareum.

nelpon Sparky Express pikeun retorque roda anjeun sareng ngajalankeun kalayan percaya diri!

Harita customer

Dumasar pedaran 3 Nulis review hiji