Langkung kana inpormasi produk
1 of 1

Sparky Express

Jasa torsi Ulang Kabayang

Jasa torsi Ulang Kabayang

harga biasa CAD $ 50.00
harga biasa CAD $ 60.00 harga diobral CAD $ 50.00
harga panghandapna di GTA! Laku
Sparky Express mangrupikeun jasa bantosan sisi jalan mandiri anu sayogi di Greater Toronto Area, Ontario, Kanada. Jam kerja kami nyaéta Senén dugi ka Saptu, ti 6:00 AM dugi ka 6:00 PM.

Roda ulang torsi Service, rinci

Pedaran jasa: kami sumping ka lokasi anjeun pikeun leres-leres ngécéskeun kacang-kacangan lug roda anjeun atanapi sambel numutkeun spésifikasi anu disarankeun ku pabrik anjeun. Ieu mangrupikeun katenangan, nyetir aman, prosés pangropéa preventif anu mastikeun roda anjeun moal hiber nalika anjeun nyetir.

Unggal pabrik kendaraan nyarankeun anu khusus torsi (gaya tightening) pikeun kacangan roda 'atawa bolts. Sababaraha kandaraan boga roda napel na kacangan ("lug nuts"), sababaraha kalawan bolts. Seuseueurna pabrik mobil nyarankeun prosés retorque unggal waktos kabayang dipiceun sareng dipasang deui dina kendaraan. Nyoplokkeun tur masang ulang roda dina mobil lumangsung nalika anjeun ganti ban musiman anjeun, nalika anjeun gaduh a ban datar atawa lamun sagala pagawean keur dipigawé dina wahana anjeun anu merlukeun panyabutan roda na ulang instalasi.

Mitos: "Upami roda atanapi sambel lug roda abdi henteu dicarioskeun deui, roda kuring bakal turun tina mobil kuring nalika kuring nyetir!"

Urang sadayana parantos ningali roda "ngalayang" jauh tina mobil di jalan. Naha ieu kajantenan?

Numutkeun rekomendasi produsén urang, lamun roda teu dipasang neuleu, sarta kacangan lug atanapi bolts teu appropriately torqued, aya kasempetan geulis alus yén roda bakal kaluar tina mobil éta. Ogé, di wewengkon géografis dimana parobahan ban musiman lumangsung rutin (usum tiis / usum panas), aya leuwih kasus supir leungit roda maranéhanana ti di lokasi séjén.

Rims aya dina sababaraha jinis sareng ukuran, kalayan ukuran khusus, pola baud, sareng ukuran hub roda pikeun unggal mobil. Sakapeung, bédana dina pola baud dina pasisian halimunan ku mata taranjang, hasilna instalasi bener tina kabayang, nu antukna bakal ngahasilkeun Geter jeung kacangan atawa bolts kaluar kabayang. The hub bore on rims aftermarket kadang leuwih badag, nu teu kunanaon, salami roda dipuseurkeun leres (sababaraha mékanika resep ngagunakeun palastik atawa aluminium cingcin hub pikeun puseur pasisian jeung puseur studs atanapi bolts on pasisian) jeung kacang atawa bolts anu leres torqued.

Upami roda dipasang leres sareng pasisian cocog sareng sadaya sarat pikeun mobil anjeun (pola baud, ukuran hub kabayang, sareng ukuran ban) sareng mur lug atanapi bolts torsi dumasar kana spésifikasi produsén, kamungkinan roda anjeun "ngapung" jauh ti mobil mun anjeun ngajalankeun, pisan low.

Torsi Roda Lug Re-torsi atanapi Bolt, Spesifikasi Torsi

Kaseueuran pabrik mobil jelas ngeunaan hiji hal: nut lug kabayang atanapi torsi bolt anu dijelaskeun dina manual anu gaduh anjeun manglaku ka kendaraan nalika aranjeunna énggal, kaluar tina jalur produksi. Lila-lila, mur lug, bolts, sareng studs janten karat. Aranjeunna "manteng," sareng nut lug atanapi torsi bolt anu disarankeun didaptarkeun dina parobihan manual pamilik kendaraan anjeun (naék). 

Panangan teknisi ban sareng ban anu berpengalaman sering diperyogikeun pikeun torsi roda anjeun leres. Dina loba kasus, nambahkeun torsi sababaraha ft-lbs (5 nepi ka 10) kana kacangan lug atanapi bolts anjeun moal menyakiti mobil anjeun sarta bakal nyegah roda ti ngalayang kaluar.

Nelepon Sparky Express pikeun retorque roda anjeun sarta ngajalankeun kalawan kapercayaan.

Ménta jasa ieu ayeuna!