Langkung kana inpormasi produk
1 of 1

Sparky Express Vaughan

Service ngalereskeun ban datar Vaughan, Ontario

Service ngalereskeun ban datar Vaughan, Ontario

harga biasa CAD $ 60.00
harga biasa CAD $ 100.00 harga diobral CAD $ 60.00
harga panghandapna di GTA! Laku
Sparky Express mangrupikeun jasa bantosan sisi jalan mandiri anu sayogi di Greater Toronto Area, Ontario, Kanada. Jam kerja kami nyaéta Senén dugi ka Saptu, ti 6:00 AM dugi ka 6:00 PM.

jasa perbaikan ban datar Vaughan, Ontario, Kanada!

Ngagaduhan ban kempes? Jasa perbaikan ban mobil kempes kami di Vaughan, Ontario, tiasa dipercaya, sareng harga kami kompetitif pisan. Upami paku atanapi sekrup nyesek ban anjeun, urang bisa ngalereskeun eta pikeun anjeun di bumi atanapi dimana waé anjeun terdampar di daérah Vaughan. Kami nyayogikeun jasa ieu kanggo sadaya kendaraan panumpang sareng kendaraan komersial anu ringan.

Kumaha menta.

Upami anjeun hoyong ban kempes anjeun dibenerkeun ku kami, hubungi kami ngalangkungan telepon, atanapi buku jasa perbaikan ban kempes Vaughan online:

  • Telepon: (647) -819-0490
  • Online: buku jasa perbaikan ban kempes mobile kami Vaughan dina kaca ieu (teu perlu kartu kiridit), sarta tech kami bakal ngahubungan anjeun pikeun mastikeun ETA di lokasi Anjeun.

Inpormasi Tambahan.

Sparky Express nyaéta panyadia bantuan roadside lokal, sareng kami ngabantosan supir dimana waé aranjeunna terdampar di daérah palayanan kami, di jalan, di bumi, atanapi dimana waé di Vaughan.

Upami Anjeun gaduh ban kempes nalika nyetir, mangga tarik leuwih langsung di wewengkon aman, dina teuas, permukaan datar dimana éta aman pikeun berpungsi dina mobil, sarta nelepon kami. Perhatikeun yén urang ngan bisa ngalereskeun ban kempes anjeun lamun paku atawa screw a punctures eta, atawa urang bisa ngarobah ban kempes anjeun kalawan kabayang cadang Anjeun. Urang ulah ngajual ban anyar atawa dipaké, sarta kami henteu ngaganti ban di jalan lian ti roda cadang.

Mangga pastikeun yén lamun boga a kabayang cadang, Anjeun sok mawa eta dina mobil, dina kompartemen ditugaskeun. Kami peryogi konci roda anjeun upami roda anjeun dilengkepan kacangan anti maling. Upami teu kitu, urang moal bisa nyabut roda. Upami ban serep anjeun aya di handapeun kendaraan (minivans, SUV, sareng treuk pikap), urang peryogi toolkit konci roda pikeun leupaskeun roda serep. Disarankeun pisan yén anjeun salawasna mawa barang-barang ieu dina kendaraan anjeun.

Ménta jasa ieu ayeuna!