Langkung kana inpormasi produk
1 of 1

Sparky Express

Jasa Perbaikan Ban Datar

Jasa Perbaikan Ban Datar

harga biasa CAD $ 60.00
harga biasa CAD $ 100.00 harga diobral CAD $ 60.00
harga panghandapna di GTA! Laku
Sparky Express mangrupikeun jasa bantosan sisi jalan mandiri anu sayogi di Greater Toronto Area, Ontario, Kanada. Jam kerja kami nyaéta Senén dugi ka Saptu, ti 6:00 AM dugi ka 6:00 PM.

jasa perbaikan ban datar nu datang ka anjeun!

Ieu daptar lokasi sareng harga jasa perbaikan ban kempes kami, di Greater Toronto Area:

Kumaha mesen jasa perbaikan ban mobil urang:

  • Ku telepon (dianjurkeun): Mangga nelepon kami sarta nyadiakeun operator jeung lokasi anjeun sarta jenis wahana.
  • Online. Anjeun tiasa mesen jasa perbaikan ban kempes kami online, di dieu dina halaman ieu.

Tetep dimana anjeun, kami datang ka anjeun!

Ban kempes mangrupikeun kajadian biasa. Éta tiasa lumangsung nalika nyetir, atanapi anjeun tiasa mendakan kendaraan anjeun kalayan ban kempes saatos diparkir. Ban kempes kajadian nalika ban anjeun kabocor, dipotong, bocor di sabudeureun pasisian, atanapi klep cacad.

Upami Anjeun gaduh ban kempes nalika nyetir kendaraan anjeun, eureun laun, tapi pilih tempat dimana éta aman eureun jeung kalawan spasi cukup pikeun ngarobah atawa ngalereskeun ban kempes Anjeun. Dina kalolobaan kasus, TPMS kendaraan anjeun bakal mamatahan anjeun langsung upami aya masalah tekanan ban, ku kituna anjeun tiasa langsung angkat sareng pariksa ban anjeun.

Upami anjeun mendakan kendaraan anjeun kempes nalika diparkir, punten jaga kaayaan ban kempes sateuacan anjeun nyetir.

Upami anjeun terang kumaha ngarobih ban datar anjeun nganggo cadang damel atanapi upami anjeun terang kumaha ngalereskeunana, lakukeun sateuacan nyetir jauh. Upami teu kitu, telepon Sparky Express pikeun bantalan ban datar.

Naon anu dilakukeun ku jasa perbaikan ban mobil?

Lamun anjeun boga ban kempes, sarta diaméter kabocoran kirang ti 0.25 inci, jasa perbaikan ban datar mobile bisa mantuan Anjeun katuhu dimana anjeun, di jalan atawa di imah. Lamun urang bisa ngalereskeun ban kempes, urang bakal ngalakukeun eta dina tempat. Upami teu kitu bakal pasang ban serep anjeun.

Layanan Ditambahkeun Nila

Ieu daptar fitur jasa ganti ban kempes kami sareng naon anu anjeun ngarepkeun nalika anjeun menta ban kempes bantosan sisi jalan ti kami:

  • Kagancangan - naha anjeun menta jasa perbaikan ban kempes kami ku telepon atawa online, kami bakal salawasna ngabales promptly na nelepon maneh mun nangtukeun jenis panyakitna kaayaan ban kempes anjeun ngaliwatan telepon atawa pikeun mastikeun harga jasa tur masihan anjeun hiji ETA akurat.
  • profesionalisme - Teknisi ban kami terampil sareng berpengalaman, kalayan pangalaman éksténsif nyayogikeun bantosan ban kempes pikeun kendaraan naon waé. Versatility - jasa ban kempes kami sayogi pikeun rupa-rupa kendaraan dugi ka 3 ton beuratna.
  • Ngaronjat Kasalametan - kami bakal mastikeun yén mobil anjeun aman pikeun nyetir nalika ngarobih atanapi ngalereskeun ban kempes anjeun. Nalika kami ngalengkepan perbaikan ban kempes kami, kami bakal salawasna torsi sarta inflate ban anjeun leres.

Henteu aya biaya tambahan, atanapi biaya disumputkeun. Tarif jasa anu anjeun tingali dina halaman ieu pikeun kami jasa ban kempes biaya ahir anjeun (tambahan pajeg).

Kasadiaan.

Jasa ban kempes kami sayogi pikeun ampir sadaya kendaraan biasa * dugi ka 3 ton. Punten pastikeun anjeun gaduh roda cadang sareng konci anti maling pikeun kacang atanapi baut kabayang anjeun sateuacan anjeun nyuhunkeun jasa kami.

* Urang bisa jadi teu bisa ngalayanan kandaraan jeung roda kacida ngaropéa, gantung, atawa tipe séjén kustomisasi nu bisa nyegah urang ti aman jeung éfisién ngajalankeun service ban kempes.

Urang ogé nyadiakeun perbaikan ban kempes pikeun kandaraan komérsial nu leuwih gede, tapi bisa jadi aya waragad tambahan, gumantung kana make tina kandaraan komérsial nu perlu perbaikan ban. Téknologi perbaikan ban ahli kami tiasa ngabantosan anjeun ngalereskeun ban pikeun mobil naon waé.

Ménta jasa ieu ayeuna!