Car Battery Replacement Service  - available in Toronto, Pickering, Ajax, Whitby, Oshawa, Markham - Ontario, Canada.

Sparky Express

Jasa Ngagantian Batré Mobil

harga biasa $100.00 harga diobral $50.00
Harga hijian  per 
Tel: (647) -819-0490

Ngagantian Batré Mobil, Urang Kadieu!

urang jasa ngagantian batré mobil nyaéta layanan bantosan di sisi jalan ngan ukur pikeun kendaraan nganggo batréna anu gampang diakses dina kompartemen mesin, atanapi dina kalapa. Kami henteu ngagentos batré di lapangan pikeun kendaraan anu peryogi nyoplokkeun roda, nyoplokkeun korsi supir, atanapi bagian mesin, atanapi nyoplokkeun modul mesin pikeun ngaksés batré kendaraan. Kanggo naon waé jinis kandaraan anu henteu ngagaduhan batréna gampang diakses pikeun dicabut sareng diganti, kami nyarankeun pisan yén nyandak kendaraan ka toko otomotif anu leres anu tiasa dianggo dina kaayaan anu aman. 

Upami kendaraan anjeun peryogi pendaptaran batre, urang tiasa masang sareng ngadaptar batre (aki program) pikeun kendaraan ieu *:

  • Audi (2002-2018)
  • BMW (2003-2018)
  • Chrysler (2006-2017)
  • Ford (2008-2015)
  • GM (2004-2018)
  • Honda (2003-2018)
  • Infiniti (1995-2015)
  • Jaguar (2008-2017)
  • Land Rover (2007-2016)
  • Lexus (2006-2017)
  • Mazda (2008-2012)
  • Mini (2004-2018)
  • Mitsubishi (2010-2015)
  • Nissan (1993-2014)
  • Porsche (2009-2015)
  • Toyota (2006-2017)
  • Volvo (2007-2014)
  • Volkswagen (2003-2014)

* Henteu sadaya kendaraan peryogi pendaptaran batré.

Kieu kumaha jasa ngagantian batré mobil urang jalan:

  • Punten telepon kami pikeun mastikeun yén kami tiasa ngagentos batréna dina kendaraan anjeun.
  • Mésér batréna tina Tirus Kanada atanapi pangecér batré mobil sanés anu anjeun pikahoyong (online) kanggo curbside atanapi di toko. Kami bakal nyokot éta babarengan sareng sertipikat garansi sareng faktur anjeun anu dikaluarkeun ku pangecér batré mobil anjeun. 
  • Upami anjeun parantos gaduh batré énggal sareng ngan ukur hoyong kami masangkeunana, punten atohkeun léngkah di luhur.
  • Kami bakal ngiringan ka lokasi anjeun sareng masang batré mobil énggal.
  • Fee jasa $ 70 bakal dibayar saatos batréna dipasang, langsung ka téknologi anu ngalakukeun padamelan (kami nampi kontan, debit, kiridit, Apple Pay, Google Pay, sareng e-transfer.
  • Punten perhatoskeun yén jasa ngagantian batré mobil urang henteu kalebet pembuangan batré lami anjeun. Éta bakal tanggung jawab anjeun pikeun miceun batré lami saatos jasa réngsé. Biasana, sadaya pangecér batré mobil bakal mayar anjeun antawis $ 10 sareng $ 20 kanggo ngabalikeun batréna lami ka toko nalika didaur ulang aranjeunna (pangiriman biaya inti).

urang jasa ngagantian batré mobil disadiakeun saluyu sareng tungtunan jarak jauh COVID-19 sosial di Ontario.

Jasa ngagantian batré mobil urang téh kasadia di Toronto, Pickering, Ajax, Whitby, Oshawa, sareng Markham kalayan biaya datar $ 70, biaya tambahan bakal diterapkeun pikeun daérah sanés di Toronto GTA.

Penting pisan! Sateuacan anjeun nyungkeun ieu bantosan sisi jalan palayanan, punten mastikeun yén anjeun teu ngagaduhan masalah alternator. Kami bakal ngabantosan anjeun ngalangkungan telepon pikeun nga-diagnosa masalah ieu!