Langkung kana inpormasi produk
1 of 1

Sparky Express

Mobile Mobil Detailing Service

Mobile Mobil Detailing Service

harga biasa CAD $ 150.00
harga biasa CAD $ 200.00 harga diobral CAD $ 150.00
harga panghandapna di GTA! Laku
Sparky Express mangrupikeun jasa bantosan sisi jalan mandiri anu sayogi di Greater Toronto Area, Ontario, Kanada. Jam kerja kami nyaéta Senén dugi ka Saptu, ti 6:00 AM dugi ka 6:00 PM.

Detil Mobil Mobil Di Imah

Jasa beberesih mobil sélulér kami sayogi pikeun kendaraan panumpang wungkul. Kami bakal datang ka bumi anjeun pikeun ngabersihan kendaraan anjeun di luar. Jasa detailing mobil kami kalebet pakét di handap ieu:

Detil mobil - "Dasar" $ 150

  • Nyeuseuh leungeun mobil jeung garing
  • Interior mobil vakum garing, karpét, sareng tikar
  • Jero panto mobil beresih
  • Jandéla mobil beresih di jero sareng luar
  • Dasbor sareng liang lebu
  • Badag vakum

Detil mobil - "Ditingkatkeun" $180

  • Nyeuseuh leungeun mobil jeung garing
  • Karpét interior mobil vakum sareng tikar
  • Jero panto mobil beresih
  • Jandéla mobil beresih di jero sareng luar
  • Dasbor sareng liang lebu
  • Badag vakum
  • Kulit beresih jeung kaayaan / lawon
  • Rim jeung ban sampo handwash
  • udar kulit

Detil mobil - "The Works" $220

  • Nyeuseuh leungeun mobil jeung garing
  • Karpét interior mobil vakum sareng tikar
  • Jero panto mobil beresih
  • Jandéla mobil beresih di jero sareng luar
  • Debu-off sareng dasbor ganti baju sareng ventilasi
  • Badag vakum
  • Perawatan karpét sareng upholsteri, ngaleungitkeun noda
  • Sampo ban rim cuci tangan
  • udar kulit
  • Engine bay beberesih

Detil mobil mobile, syarat lokasi.

Ladenan beberesih mobil sélulér kami sayogi di lokasi ieu di Toronto GTA: Ajax, Aurora, Markham, Oshawa, Pickering, Richmond Hill, Scarborough, Thornhill, Toronto, Vaughan, sareng Whitby di Ontario, Kanada.

Pikeun nyayogikeun anjeun jasa beberesih mobil, kami peryogi aksés kana klep cai dina jarak 75 ft ti lokasi dimana kendaraan diparkir di jalan tol anjeun sareng aksés ka stopkontak listrik ganda. Sajaba ti éta, jalan tol kudu cukup lega pikeun ngidinan urang pikeun sakabéh panto mobil muka lega tur mindahkeun parabot beberesih kandaraan urang jeung suplai sabudeureun kandaraan jeung panto muka.

Kami nganggo mesin cuci listrik nganggo gas kalayan selang standar 100 ft sareng vakum listrik. Upami anjeun hariwang ngeunaan ngawarnaan jalan tol anjeun, punten perhatikeun yén kami nganggo produk beberesih mobil sareng sampo anu moal ngawarnaan jalan tol anjeun. Tapi, résidu tina ngumbah kendaraan anjeun tiasa nyababkeun tanda dina jalan tol anjeun (noda minyak, garis lebu rem, jsb.). Noda éta bakal ngaleungit saatos sababaraha dinten tapi tiasa mangaruhan samentawis jalan tol anjeun, khususna jalan tol anu didamel ku batu patio anu sénsitip).

Punten pastikeun kendaraan anjeun diparkir di tengah jalan tol, jauh tina kandaraan atanapi harta sanés anu teu kedah disiram ku cai atanapi gelembung sampo cuci mobil.

Produk anu kami anggo pikeun beberesih mobil.

Nalika kami ngajentrekeun mobil anjeun, kami ngan ukur nganggo produk sareng alat beberesih rak luhur. Anjeun tiasa milih antara produk Scented (dasbor, karpét, vinyl, cleaners kulit, jsb). Tapi, profésional beberesih mobil urang tiasa negeskeun pentingna ngagunakeun sababaraha produk seungit pikeun karpét sareng upholsteri anu patri pisan, anu langkung efektif tibatan anu teu aya bau.

Pangecualian harga

Nalika kami nawiskeun jasa detil mobil (pikeun kandaraan panumpang) pikeun tarif datar, perhatikeun yén sababaraha pengecualian berlaku:

  • loba bulu piaraan dina kandaraan
  • truk pick-up badag anu merlukeun bed liner beberesih tina leutak atawa lebu konstruksi
  • cairan awak manusa atawa sato (getih, utah, cikiih, tai, jsb)
  • sababaraha kandaraan convertible

Profesional detil mobil kami bakal nyarioskeun anjeun biaya tambahan upami aya kaayaan di luhur.

Naon anu anjeun kedah ngarepkeun.

Gumantung kana kumaha kotor kendaraan anjeun, prosés detil mobil kami butuh antara 1 sareng 3 jam per kendaraan. Kendaraan anjeun bakal beresih, ngagurilap, sareng ngondang dina ahir prosés. Punten émut yén kami henteu ngalakukeun bodywork, janten dina waktos ayeuna, naon waé anu lecet, dings, atanapi goresan anu tos aya dina mobil anjeun, masih bakal aya saatos kami ngabersihan kendaraan anjeun. Anjeun malah tiasa perhatikeun goresan anyar anu disumputkeun ku kokotor anu bakal katingali saatos urang rinci ngeunaan mobil. Upami kendaraan anjeun aya gelembung cet, cétna tiasa kaluar dina luhureun bintik karat salami prosésna. Kami bakal ngabersihan karpét sareng upholsteri anjeun, tapi sababaraha noda moal kaluar saatos beberesih munggaran (getih, saos, tai, jsb.). Kaduruk roko, motong, sareng goresan dina interior anjeun bakal tetep aya, sabab kami ngan ukur beberesih, sanés perbaikan interior.

Tapi anu langkung penting, ngarepkeun kendaraan bersih anu ngagurilap anu anjeun moal kenal dina tungtung padamelan mobil kami: pasisian ngagurilap, awak kendaraan bersih, sareng interior anu nyegerkeun.

Kasalametan.

Punten ulah ngantep barudak maén di daérah dimana kami ngabersihan kendaraan anjeun nalika kami aya di bumi anjeun. Kitu ogé, punten ulah ngantepkeun piaraan gratis di ruang kerja urang. Kami nganggo cai, listrik, sareng sababaraha bahan kimia anu tiasa mangaruhan kaséhatan sareng kasalametan diri anjeun, murangkalih, atanapi piaraan anjeun. Upami anjeun hoyong maca inpormasi MSDS ngeunaan produk anu kami anggo dina kendaraan anjeun, kami bakal nampilkeun anjeun labél produk nalika sumping.

Ménta jasa ieu ayeuna!