Langkung kana inpormasi produk
1 of 1

Sparky Express

Jasa Tukang Kunci Mobil

Jasa Tukang Kunci Mobil

harga biasa CAD $ 50.00
harga biasa CAD $ 80.00 harga diobral CAD $ 50.00
harga panghandapna di GTA! Laku
Sparky Express mangrupikeun jasa bantosan sisi jalan mandiri anu sayogi di Greater Toronto Area, Ontario, Kanada. Jam kerja kami nyaéta Senén dugi ka Saptu, ti 6:00 AM dugi ka 6:00 PM.

Peryogi tukang konci mobil pikeun muka konci panto mobil anjeun?

Ieu daptar fitur jasa tukang kunci mobil kami sareng naon anu anjeun ngarepkeun nalika anjeun nyuhunkeun jasa tukang kunci mobil kami pikeun muka konci panto mobil anjeun di Greater Toronto Area:

  • Tanggapan gancang - naha anjeun nyuhunkeun jasa tukang kunci otomatis ku telepon atanapi online, kami bakal teras-terasan ngabales sareng nelepon anjeun deui pikeun ngadiagnosa kaayaan konci mobil anjeun dina telepon atanapi mastikeun harga jasa sareng masihan anjeun ETA anu akurat.
  • Tanggapan profésional - Teknisi jasa tukang kunci mobil kami terampil sareng berpengalaman, kalayan pangalaman éksténsif dina nyayogikeun ieu. bantosan sisi jalan jasa pikeun kendaraan naon waé.
  • Kalenturan - jasa tukang konci otomatis kami sayogi pikeun sadaya kendaraan, henteu paduli posisi dimana anjeun parkir mobil. Kami tiasa ngabantosan anjeun nganggo jasa tukang kunci mobil sanajan kendaraan anjeun diparkir di tempat parkir bawah tanah, nyanghareupan témbok, atanapi dina posisi naon waé.
  • Jaga - urang moal pernah muka konci kandaraan rurusuhan. Tujuan kami nyaéta pikeun muka mobil anjeun tanpa karusakan atanapi goresan kana kendaraan anjeun.
  • Henteu aya biaya tambahan pikeun jasa batré upami konci anjeun kusabab batré mobil paéh.

Kumaha menta.

Upami anjeun dikonci kaluar tina mobil anjeun sareng peryogi jasa tukang kunci mobil anu dipercaya, mangga nelepon Sparky Express. Upami teu kitu, buku jasa tukang konci mobil kami online dina kaca ieu.

Sanajan mobil anjeun boga jandéla frameless dina supir atawa panumpang sisi, tukang konci otomatis mumpuni kami masih bisa muka konci éta tanpa megatkeun jandéla Anjeun atawa scratching mobil. Kami ngan ukur nganggo alat anu dilapis plastik atanapi karét pikeun ngajagi kendaraan anjeun nalika kami muka konci.

Punten dicatet yén harga anu diémbarkeun pikeun jasa tukang konci mobil kami, ngan ukur dianggo pikeun kendaraan panumpang, biaya tambahan ditagihkeun kanggo kendaraan komersial anu langkung ageung.

Ménta jasa ieu ayeuna!