Langkung kana inpormasi produk
1 of 1

Sparky Express

Jasa Mimitian Mobil Luncat

Jasa Mimitian Mobil Luncat

harga biasa CAD $ 50.00
harga biasa CAD $ 80.00 harga diobral CAD $ 50.00
harga panghandapna di GTA! Laku
Sparky Express mangrupikeun jasa bantosan sisi jalan mandiri anu sayogi di Greater Toronto Area, Ontario, Kanada. Jam kerja kami nyaéta Senén dugi ka Saptu, ti 6:00 AM dugi ka 6:00 PM.

Batré maot? Mimitian luncat mobil ayeuna!

urang jasa ngamimitian luncat mobil sayogi dina Greater Toronto Area pikeun supir anu teu tiasa ngamimitian kendaraanna.

Layanan ngamimitian luncat mobil Sparky Express.

Upami anjeun peryogi bantosan naekeun batré mobil langsung, mangga nelepon kami. Sakapeung, nyobian ngamimitian mobil nganggo kabel boosting teu tiasa dianggo, sareng aya seueur alesan pikeun ieu. Anjeun ogé tiasa mesen jasa ngamimitian luncat mobil kami sacara online, sareng téknologi Sparky Express bakal ngahubungi anjeun pikeun janjian. Di handap ieu punten milarian daptar harga dumasar lokasi di GTA pikeun jasa ngamimitian luncat mobil kami:

Urang ogé nyadiakeun mobil luncat dimimitian pikeun kandaraan komérsial nu leuwih gede, tapi bisa jadi aya waragad tambahan, gumantung kana make tina kandaraan komérsial nu perlu a Car Jump Start. Téknologi luncat mobil ahli kami tiasa ngabantosan anjeun ngamimitian mobil naon waé, sanaos éta hibrida.

Naon anu ngamimitian luncat mobil?

Ladenan starter luncat mobil sélulér mangrupikeun jasa bantosan sisi jalan anu ngabantosan supir ngamimitian kendaraan kalayan batré anu discharged atanapi maot. Sambungan samentawis dilakukeun ka batré mobil sanés atanapi sumber listrik éksternal anu cocog. Pasokan listrik éksternal (mobil séjén atawa pangecas batré booster) ngeusi batre kandaraan ditumpurkeun sarta nyadiakeun kakuatan diperlukeun pikeun engkol mesin. Sakali mobil dimimitian, sistem ngecas biasa na bakal ngecas, sarta carjer booster pikeun mobil ayeuna bisa dihapus. Upami sistem ngecas kendaraan fungsina, operasi rutin kendaraan bakal mulangkeun muatan batré. Ladenan ngamimitian mobil luncat ogé katelah jasa naekeun batré.

Ménta jasa ieu ayeuna!