Truck Jumpstart Service - Sparky Express

Layanan Treuk Jumpstart

harga biasa $120.00 harga diobral $60.00
Harga hijian  per 
Tel: (647) -819-0490

Jasa Treuk Jumpstart kami mangrupikeun bantosan sisi jalan jasa ayeuna sayogi kanggo sadaya truk anu didukung ku aki-aki 12V atanapi 24V. Kami nganggo bungkus booster 12V / 24V anu kuat anu tiasa ngamimitian kendaraan komersial sapertos traktor sareng mesin sanésna. Techs kami anu ngalaman bakal ngabantosan anjeun ngaluncatan treuk anjeun nalika anjeun paling meryogikeunana bari mastikeun yén dina prosés, sistem listrik treuk anjeun dijaga sareng treuk anjeun aman dimimitian. Henteu janten masalah dimana sareng kumaha treuk anjeun diparkir! Kami bakal kéngingkeun éta sareng nyandak anjeun jalan gancang deui!

Ladénan luncat treuk tiasa dipénta online, atanapi ngalangkungan telepon di 647-819-0490.

Kami sayogi di sababaraha lokasi ieu di handapeun Daérah Greater Toronto: Pickering, Ajax, Whitby, Oshawa, Toronto, Markham.

. Kami bakal ngarambat jarak pikeun ngabantosan anjeun upami anjeun aya di lokasi sanés di sekitar Toronto, nanging, biaya tambahan tiasa diterapkeun pikeun jarak.

Tong ragu-ragu pikeun nyungkeun Layanan Treuk Jumpstart kami iraha waé rig ageung anjeun nolak ngamimitian!

urang jasa bantuan sisi jalan disayogikeun saluyu sareng Pitunjuk Jinis Jasmani COVID-19 panganyarna di Ontario!

Harita customer

Dumasar pedaran 2 Nulis review hiji