Batré naekeun Layanan - Sparky Express

Sparky Express

Batré naekeun Layanan

harga biasa $100.00 harga diobral $50.00
Harga hijian  per 
Tel: (647) -819-0490

Kumaha Cara Nyuhnakeun Jasa Batuh Batre Kami

  • Ku telepon (disarankeun). Upami anjeun peryogi dorongan batré, punten nelepon (647) -819-0490 sareng pasihan lokasi sareng jinis kendaraan anjeun ka operator.
  • online. Anjeun tiasa mesen jasa dorongan batré kami online, didieu di halaman ieu.

Batre Boost Service - Pedaran.

Nalika batré mobil anjeun dikuras (voltase handap), atanapi datar (henteu aya voltase), anjeun peryogi dorongan batré. Anjeun tiasa naekeun batréna nyalira upami anjeun gaduh pengetahuan dasar pikeun ngalakukeunana, atanapi anjeun tiasa nyungkeun jasa dorongan batré kami pikeun aman ngajalankeun kendaraan anjeun.

Ladenan dorongan batré mangrupikeun cara ngamimitian kandaraan anu gaduh batréna anu ditumpes atanapi paéh. Sambungan samentawis dilakukeun kana batré tina wahana anu sanés, atanapi ka sumber listrik luar anu cocog. Suplai éksternal listrik ngeusi batre kendaraan anu cacat sareng nyayogikeun sababaraha kakuatan anu diperyogikeun pikeun engkol mesin. Sakali kendaraan parantos diawalan, sistem muatan normal na bakal ngeusi ulang, janten sumber tambahan tiasa dipiceun. Upami sistem muatan kendaraan fungsina, operasi normal kendaraan bakal malikkeun muatan batréna.

Kami nyayogikeun aman jasa dorongan batré pikeun kendaraan naon waé, ageung atanapi alit. Jasa naekeun batré urang nyaeta bantosan sisi jalan fitur anu sayogi di daérah-daérah ieu di Toronto GTA: Toronto, Markham, Pickering, Ajax, Whitby, sareng Oshawa, Nanging, upami kaayaan lalu lintas sareng posisi teknisi urang kéngingkeun, kami bakal ngumbara jarak ka daérah GTA anu sanés pikeun ngabantosan supir anu meryogikeun jasa dorongan batré.

Layanan Nguatkeun Batre - Jasa Ditambah Nilai.

Ieu daptar fitur layanan dorongan batré kami, sareng anjeun kedah ngarepkeun nalika anjeun nyungkeun dorongan batre pikeun mobil anjeun Sparky Express:

  • Réspon réspon - naha anjeun nyungkeun jasa dorongan batré kami ku telepon atanapi online, kami bakal salawasna ngaréspon langsung sareng nelepon anjeun deui pikeun ngaagnosis kaayaan batré mobil anjeun dina telepon atanapi pikeun mastikeun jasa, harga sareng masihan anjeun ETA anu akurat.
  • Réspon profesional - Teknisi jasa dorongan batré kami terampil pisan sareng propésional, kalayan pangalaman lega dina nyayogikeun bantosan di sisi jalan ieu pikeun kendaraan naon waé.
  • kalenturan - jasa dorongan batré kami sayogi pikeun sadaya kendaraan, henteu paduli posisi dimana aranjeunna diparkir. Kami tiasa ngabantosan anjeun nganggo jasa panguatkeun batré kami sanaos mobil anjeun diparkir di tempat parkir bawah tanah, nyanghareup témbok, atanapi dina posisi naon waé anu nyusahkeun pikeun ngakses pos batré anjeun atanapi terminal listrik darurat.
  • Jasa nilai-tambah - nalika kami nyayogikeun jasa panguat batre, kami nyayogikeun gratis, jasa perawatan pencegahan kendaraan sapertos kieu: tekanan ban, cek filter udara, cek tingkat minyak sareng kami ogé sacara visual mariksa daérah handapeun kendaraan anjeun, pikeun mastikeun teu aya masif minyak atanapi cairan cairan sanés sateuacan nyayogikeun jasa dorongan batré, pikeun nyegah karuksakan mesin anjeun (upami anjeun kaleungitan minyak mesin sareng mesin anjeun henteu leres dilumasi, anu tiasa nyababkeun karusakan mesin ageung).

Batré naekeun Layanan - Kasaluyuan.

Jasa dorongan batré urang sayogi kanggo kendaraan naon waé. Tina mobil biasa dugi ka truk ageung *, urang tiasa ngabantosan anjeun pikeun aman ngajalankeun kendaraan anjeun upami batréna maot atanapi lemes.

* Kanggo jasa dorongan batré treuk mangga buka kami Treuk Mimitian Layanan halaman, sabab harga sareng cakupanna bénten tina jasa dorongan batré mobil biasa urang.

Jasa ningkatkeun batre - Area sinyalna.

Layanan dorongan batré kami sayogi pikeun supir anu ngalaman masalah batré mobil, nganggo atanapi henteu sareng rencana bantosan di sisi jalan, di kota-kota ieu (dina urutan abjad), di daérah GTA Toronto:

  • AJAX
  • Markham
  • Oshawa
  • Pangemutan
  • Toronto
  • Whitby

Jasa Nguatkeun Batre - Émbaran COVID-19.

Jasa dorongan batré kami disadiakeun ku tingkat profesionalisme sareng perawatan anu paling luhur, numutkeun tungtunan COVID-19 ayeuna. Kami ngalakukeun sadayana anu kami tiasa pikeun hindarkeun kana kendaraan anjeun, tapi upami urang kedah, staf kami sok nganggo alat pelindung anu pantes (masker sareng sarung tangan) sareng ngajaga jarak. Punten lakonan hal anu sami sareng cobian tetep 2 méter ti teknisi kami nalika kami nyayogikeun anjeun jasa dorongan batré.