Langkung kana inpormasi produk
1 of 1

Sparky Express

Service ban datar

Service ban datar

harga biasa CAD $ 60.00
harga biasa CAD $ 100.00 harga diobral CAD $ 60.00
harga panghandapna di GTA! Laku
Sparky Express mangrupikeun jasa bantosan sisi jalan mandiri anu sayogi di Greater Toronto Area, Ontario, Kanada. Jam kerja kami nyaéta Senén dugi ka Saptu, ti 6:00 AM dugi ka 6:00 PM.

ban kempes bantosan nalika anjeun peryogi pisan!

Naha anjeun gaduh ban kempes di jalan atanapi di bumi, kami di dieu pikeun ngabantosan! Seueur kandaraan ayeuna henteu gaduh roda cadang dina kalapa, ku sabab éta ampir teu mungkin pikeun ngatasi kaayaan ban kempes di jalan. Peryogi jasa ban kempes kualitas luhur?

Harga ganti ban kempes,

harga perbaikan ban kempes,

Ngagaduhan ban kempes?

Ban kempes mangrupikeun kajadian biasa. Éta tiasa lumangsung nalika nyetir, atanapi anjeun tiasa mendakan kendaraan anjeun kalayan ban kempes saatos diparkir. Ban kempes kajadian nalika ban anjeun kabocor, dipotong, bocor di sabudeureun pasisian, atanapi klep cacad.

  • Upami Anjeun gaduh ban kempes nalika nyetir kendaraan anjeun, eureun laun, tapi pilih tempat dimana éta aman eureun jeung kalawan spasi cukup pikeun ngarobah atawa ngalereskeun ban kempes Anjeun. Dina kalolobaan kasus, TPMS (Sistem Monitor Tekanan Ban) kendaraan anjeun bakal langsung mamatahan anjeun upami aya masalah tekanan ban, ku kituna anjeun tiasa langsung angkat sareng pariksa ban anjeun.
  • Upami anjeun mendakan kendaraan anjeun kempes nalika diparkir, punten jaga kaayaan ban kempes sateuacan anjeun nyetir.
  • Upami anjeun terang kumaha carana ngarobah ban kempes Anjeun kalawan cadang gawe atawa lamun nyaho kumaha carana ngalereskeun eta, ngalakukeun kitu saméméh nyetir jauh. Upami teu kitu, nelepon Sparky Express pikeun ban kempes.

Kami nyayogikeun jasa ban kempes anu aman sareng gancang pikeun kendaraan naon waé, ageung atanapi alit, dugi ka 3 ton. Jasa ban kempes kami a bantosan sisi jalan fitur sadia di wewengkon handap di Toronto GTA: Toronto, Markham, Pickering, Ajax, Whitby, sarta Oshawa. Nanging, upami kaayaan lalu lintas sareng posisi teknisi ngamungkinkeun, urang bakal ngarambat jarak ka daérah GTA sanés, sapertos Aurora, Richmond Hill, Thornhill, atanapi Vaughan, pikeun ngabantosan supir. Ieu naon anu kami tiasa laksanakeun pikeun anjeun upami ban kempes:

  • Ngagantian ban kempes: kami bakal ngagentos ban kempes anjeun sareng ban serep anjeun damel.
  • colokan ban datar: urang tiasa ngalereskeun ban anjeun kempes ngan lamun eta punctured ku paku atawa screw, ku plugging eta. Kami henteu tiasa ngalereskeun naon waé anu langkung ageung tibatan tusukan paku atanapi sekrup, janten kami kedah masang ban serep anjeun.

Kumaha menta.

  • Ku telepon (dianjurkeun): Punten nelepon kami sareng nyayogikeun operator lokasi sareng jinis kendaraan anjeun. Telepon: (647)819-0490
  • Online. Anjeun tiasa mesen jasa ban kempes kami online di dieu dina halaman ieu.

jasa nilai ditambahkeun.

Ieu daptar fitur jasa ban kempes kami sareng naon anu anjeun ngarepkeun nalika anjeun nyuhunkeun bantosan ban kempes ti kami:

  • Tanggapan gancang - naha anjeun nyuhunkeun jasa ban kempes kami ku telepon atanapi online, kami bakal salawasna ngabales gancang sareng nelepon anjeun deui pikeun ngadiagnosa kaayaan ban kempes anjeun dina telepon atanapi pikeun mastikeun harga jasa sareng masihan anjeun ETA anu akurat.
  • Tanggapan profésional - Teknisi jasa ban kempes kami terampil sareng ngalaman, kalayan pangalaman éksténsif nyayogikeun bantosan ban kempes pikeun kendaraan naon waé.
  • Versatility - jasa ban kempes kami sayogi pikeun rupa-rupa kendaraan dugi ka 3 ton beuratna.
  • Kasalametan - kami bakal mastikeun yén mobil anjeun aman pikeun nyetir nalika ngarobih atanapi ngalereskeun ban kempes anjeun. Nalika kami ngalengkepan layanan ban kempes kami, kami bakal salawasna torsi sarta inflate roda anjeun leres.
  • Henteu aya biaya tambahan, henteu aya biaya anu disumputkeun lian ti anu dipasang dina halaman ieu pikeun jasa ban kempes kami.

Kasadiaan.

Jasa ban datar kami sayogi pikeun ampir sadaya kendaraan biasa * dugi ka 3 ton. Punten pastikeun anjeun gaduh roda cadang sareng konci anti maling pikeun roda anjeun sateuacan anjeun nyungkeun jasa kami.

* Urang bisa jadi teu bisa ngalayanan kandaraan jeung roda kacida ngaropéa, gantung, atawa tipe séjén kustomisasi nu bisa nyegah urang ti aman jeung éfisién ngajalankeun service ban kempes.

Nanging, kami ogé nyayogikeun jasa ban kempes pikeun kendaraan komersial anu langkung ageung, tapi panginten aya biaya tambahan, gumantung kana pabrikan kendaraan komersial anu peryogi bantosan ban kempes.

Ménta jasa ieu ayeuna!