Flat Tire Roadside Assistance - Sparky Express
Flat Tire Roadside Assistance - Sparky Express

Pitulung Bantuan Jalan Raya Tirus

harga biasa $70.00 harga diobral $60.00
Harga hijian  per 
Tel: (647) -819-0490

Kumaha carana nyuhkeun jasa bantosan ban jasa kami di sisi jalan:

  • Ku telepon (disarankeun). Punten telepon (647) -819-0490 sareng pasihan operator sareng lokasi sareng jinis kendaraan anjeun.
  • online. Anjeun tiasa mesen layanan ban datar kami online, didieu di halaman ieu.

Pitulung Bantuan Jalan Raya Tirus, Pedaran Jasa.

Ban datar mangrupakeun kajadian rutin. Éta tiasa lumangsung nalika anjeun nyetir, atanapi anjeun tiasa mendakan kendaraan anjeun nganggo ban datar saatos diparkir. Ban datar lumangsung nalika ban anjeun ditusuk, diteureuy, aya kabocoran di sakuriling pasisian, atanapi katup anu rusak.

  • Upami anjeun gaduh ban datar nalika nyetir kendaraan anjeun, lirén laun sareng aman, tapi pilih tempat anu aman pikeun ngeureunkeun sareng ruang aman anu cekap pikeun ngarobih atanapi ngalereskeun ban susun anjeun. Dina kaseueuran kasus, TPMS wahana anjeun bakal langsung masihan naséhat ka anjeun upami aya masalah tekanan ban, janten anjeun tiasa langsung angkat kalayan aman sareng mariksa ban anjeun.
  • Upami anjeun mendakan kendaraan anjeun nganggo ban datar nalika diparkir, punten jaga kaayaan ban datar sateuacan anjeun ngajalankeun.
  • Upami anjeun terang kumaha ngarobih ban datar anjeun nganggo cadang damel atanapi upami anjeun terang kumaha ngalereskeunana, lakukeun sateuacan nyetir jauh. Upami teu kitu, telepon Sparky Express pikeun pitulung.
Jasa Ban Datar - Bantuan Jalan Raya Ban Datar anu disayogikeun ku paménta, ku Sparky Express

Kami nyayogikeun aman sareng gancang jasa bantuan ban sisi jalan datar pikeun kendaraan naon waé, ageung atanapi alit, dugi ka 3 ton. Jasa ban susun kami nyaéta bantosan sisi jalan fitur anu sayogi di daérah-daérah ieu di Toronto GTA: Toronto, Markham, Pickering, Ajax, Whitby, sareng Oshawa, Nanging, upami kaayaan lalu lintas sareng posisi teknisi urang kéngingkeun, kami bakal ngumbara jarak ka daérah GTA anu sanés pikeun ngabantosan supir anu meryogikeun bantosan sisi jalan ban ban. Ieu anu tiasa urang laksanakeun pikeun anjeun upami ban ban datar:

  • Parobihan ban datar: urang bakal gentos ban datar anjeun nganggo ban cadang anjeun.
  • Perbaikan ban datar: urang tiasa ngalereskeun ban datar anjeun ngan ukur ditinju ku paku atanapi sekrup, ku dicolokkeun. Naon waé anu langkung ageung tibatan paku atanapi sekrup, urang moal tiasa ngalereskeunana, janten urang kedah masang ban sérep anjeun.

Bantuan Sisi Jalan Raya Tirus, Jasa Ditambah Nilai.

Ieu daptar fitur layanan ban ban kami, sareng naon anu anjeun ngarepkeun nalika anjeun nyungkeun bantosan sisi jalan ban datar Sparky Express:

  • Réspon réspon - naha anjeun nyungkeun jasa ban susun kami ku telepon atanapi online, kami bakal salawasna ngaréspon langsung sareng nelepon anjeun deui pikeun ngaagnosis kaayaan ban datar anjeun dina telepon atanapi pikeun mastikeun jasa, harga, sareng masihan anjeun ETA anu akurat.
  • Réspon profesional - Teknisi jasa ban mobil datar kami terampil pisan sareng propésional, kalayan pangalaman éksténsif dina nyayogikeun bantosan sisi jalan ban datar pikeun kendaraan naon waé.
  • versatility - jasa ban datar kami sayogi pikeun seueur kendaraan dugi beurat 3 ton.
  • kasalametan - kami bakal mastikeun yén mobil anjeun aman pikeun nyetir mobil nalika ngarobah atanapi ngalereskeun ban susun anjeun. Sadayana roda anjeun bakal teras-terasan dibenerkeun sareng diembang nalika urang ngalengkepan jasa ban datar kami.
  • Teu aya biaya tambahan, henteu aya biaya anu disumputkeun salain ti anu dipasang dina halaman ieu pikeun layanan ban susun kami.

Bantuan Sisi Jalan Raya Tirus, Kasayogi jasa.

Jasa ban datar kami sayogi pikeun ampir sadaya kendaraan biasa * dugi ka 3 ton. Punten pastikeun anjeun gaduh roda cadang sareng konci anti maling pikeun roda anjeun sateuacan anjeun nyungkeun jasa kami.

Kami panginten henteu tiasa ngalayanan kendaraan nganggo roda anu ditetepkeun pisan, suspénsi, atanapi jinis kustomisasi anu sanés anu tiasa nyegah urang tina ngajalankeun ban anu aman sareng éfisién.

Service Ban Datar - Area sinyalna.

Layanan ban susun kami sayogi pikeun supir nganggo atanapi henteu nganggo rencana bantosan di sisi jalan, di kota-kota ieu (dina urutan abjad), di daérah GTA Toronto:

Jasa Ban Datar - Inpormasi COVID-19

Jasa ban susun kami disayogikeun tingkat luhur profesionalisme sareng perawatan, numutkeun tungtunan COVID-19 ayeuna. Kami ngalakukeun sadayana anu kami tiasa pikeun hindarkeun kana kendaraan anjeun, tapi upami urang kedah, staf kami teras-terasan nganggo alat pelindung anu pantes (masker sareng sarung tangan) sareng ngajaga jarakna. Punten lakonan hal anu sami sareng cobian tetep 2 méter jauh ti teknisi kami nalika kami nyayogikeun anjeun jasa ban datar kami.

Harita customer

Dumasar pedaran 10 Nulis review hiji