Langkung kana inpormasi produk
1 of 1

Sparky Express

Ladenan Ngarobih Ban Datar

Ladenan Ngarobih Ban Datar

harga biasa CAD $ 60.00
harga biasa CAD $ 100.00 harga diobral CAD $ 60.00
harga panghandapna di GTA! Laku
Sparky Express mangrupikeun jasa bantosan sisi jalan mandiri anu sayogi di Greater Toronto Area, Ontario, Kanada. Jam kerja kami nyaéta Senén dugi ka Saptu, ti 6:00 AM dugi ka 6:00 PM.

Peryogi bantosan ngagentos ban kempes? Urang datang ka anjeun!

Ieu daptar lokasi sareng harga jasa ganti ban kempes kami di Area Greater Toronto:

Kumaha mesen jasa ganti ban kempes kami:

  • Ku telepon (dianjurkeun): Mangga nelepon kami sarta nyadiakeun operator jeung lokasi anjeun sarta jenis wahana.
  • Online. Anjeun tiasa mesen jasa ganti ban kempes kami online, di dieu dina halaman ieu.

Naon jasa ganti ban kempes?

Jasa ganti ban kempes nyaéta a bantosan sisi jalan jasa nu mantuan Anjeun ngaganti hiji kabayang ban kempes jeung cadangan gawe sadia dina mobil anjeun. Kaseueuran kendaraan nganggo roda cadang, tapi henteu sadayana supir terang kumaha ngarobih ban anu kempes.

Naon anu kudu dipigawé lamun Anjeun gaduh ban kempes

Ban kempes mangrupikeun kajadian biasa. Éta tiasa lumangsung nalika nyetir, atanapi anjeun tiasa mendakan kendaraan anjeun kalayan ban kempes saatos diparkir. Ban kempes kajadian nalika ban anjeun kabocor, dipotong, bocor di sabudeureun pasisian, atanapi klep cacad.

  • Upami anjeun gaduh ban datar nalika nyetir kendaraan anjeun, lirén laun, tapi pilih tempat anu aman pikeun ngeureunkeun sareng rohangan anu cekap pikeun ngarobih atanapi ngalereskeun ban susun anjeun. Dina kaseueuran kasus, TPMS wahana anjeun bakal langsung masihan naséhat ka anjeun upami aya masalah tekanan ban, janten anjeun tiasa langsung narik sareng mariksa ban anjeun.
  • Upami anjeun mendakan kendaraan anjeun kempes nalika diparkir, punten jaga kaayaan ban kempes sateuacan anjeun nyetir.
  • Upami anjeun terang kumaha ngarobih ban datar anjeun nganggo cadang damel atanapi upami anjeun terang kumaha ngalereskeunana, lakukeun sateuacan nyetir jauh. Upami teu kitu, telepon Sparky Express pikeun bantalan ban datar.

    Layanan Ditambahkeun Nila

    Ieu daptar fitur jasa ganti ban kempes kami sareng naon anu anjeun ngarepkeun nalika anjeun nyuhunkeun bantosan ban kempes ti kami:

    • Tanggapan anu gancang - naha anjeun nyuhunkeun jasa ganti ban kempes kami ku telepon atanapi online, kami bakal ngabales gancang sareng nelepon anjeun deui pikeun ngadiagnosa kaayaan ban kempes anjeun dina telepon atanapi pikeun mastikeun harga jasa sareng masihan anjeun ETA anu akurat.
    • Tanggapan profésional - Teknisi jasa ban mobil kami anu terampil sareng berpengalaman, kalayan pangalaman éksténsif nyayogikeun bantosan ban kempes pikeun kendaraan naon waé.
    • Versatility - jasa ban kempes kami sayogi pikeun rupa-rupa kendaraan dugi ka 3 ton beuratna.
    • Kasalametan - kami bakal mastikeun yén mobil anjeun aman pikeun nyetir nalika ngarobih atanapi ngalereskeun ban kempes anjeun. Urang bakal salawasna torsi sarta inflate roda anjeun leres nalika urang ngalengkepan layanan ban kempes kami.
    • Henteu aya biaya tambahan, henteu aya biaya anu disumputkeun lian ti anu dipasang dina halaman ieu pikeun jasa ban kempes kami.

    kasadiaan

    Jasa ganti ban kempes kami sayogi pikeun ampir sadaya kendaraan biasa * dugi ka 3 ton. Punten pastikeun anjeun gaduh roda cadang sareng konci anti maling pikeun roda anjeun sateuacan anjeun nyuhunkeun jasa kami.

    * Urang panginten henteu tiasa ngalayanan kandaraan kalayan roda anu disaluyukeun pisan, gantung, atanapi jinis kustomisasi anu sanés anu tiasa nyegah urang tina ngajalankeun sacara aman sareng éfisién. jasa ban datar.

    Nanging, kami ogé nyayogikeun jasa ganti ban kempes pikeun kendaraan komersial anu langkung ageung, tapi panginten aya biaya tambahan, gumantung kana pabrikan kendaraan komersial anu peryogi bantosan. Téknologi ban ahli kami tiasa ngabantosan anjeun masang ban serep dina sagala jinis kendaraan sanaos henteu didaptarkeun di luhur.

    Ménta jasa ieu ayeuna!