Bantuan Sisi Jalan Raya Toronto - Sparky Express

Sparky Express

Asistasi Jalan Raya Toronto sareng GTA, Ontario

harga biasa $100.00 harga diobral $50.00
Harga hijian  per 
Tel: (647) -819-0490

Asistasi Jalan Raya Toronto sareng GTA, Ontario - Waragad

Ieu daptar masalah mobil anu tiasa kami bantosan ku anjeun, ogé jinis anu saluyu sarengna bantosan sisi jalan upami anjeun peryogi bantosan kami di Toronto, Ontario.

  • Batré mobil dikuras, mobilna henteu ngamimitian: Batre Boost Service Toronto, $ 40
  • Anjeun parantos ngonci konci dina mobil anjeun: Car Lockout Service, $ 40
  • Anjeun gaduh ban datar: Flat Tyre Service Toronto, $ 60
  • Anjeun kaluar tina bénsin: Bahan Bakar Pangiriman Layanan Toronto, $ 50
  • Ban dirobih di bumi: ban musiman robih di bumi Toronto, $ 50
  • Peryogi batré mobil énggal: Batré Mobil Ngaganti Toronto, $ 70
  • Treukna henteu ngamimitian: Treuk Luncat Mimitian Layanan Toronto, $ 80
  • Anjeun parantos ngonci konci dina treuk anjeun: Treuk Lockout Service Toronto, $ 80
  • Anjeun peryogi roda anjeun dikencarkeun deui: Roda Torsi Re-Service Toronto, $ 40

Jasa bantosan sisi jalan ieu sayogi pikeun supir di Toronto, Ontario, 24/7. Upami anjeun buru-buru, urang nyarankeun pisan anjeun nyauran kami tibatan mesen jasa online. Ku cara ieu, anjeun tiasa langsung ngobrol sareng kami, sareng saha waé bakal langsung ngabantosan anjeun dina masalah mobil anjeun.

Kumaha carana nyungkeun jasa bantosan sisi jalan kami di Toronto:

Layanan bantosan di sisi jalan kami sayogi pikeun palanggan di Toronto, Ontario, ngalangkungan pemesanan telepon, atanapi ngalangkungan pemesanan online.

  • Pesenan online: kantun buku bantosan di sisi jalan urang online, di dieu dina halaman ieu. Teu kedah mayar, ogé kartu kiridit! Nalika anjeun buku bantosan di sisi jalan urang di Toronto online, anjeun ngan saukur ngahasilkeun urutan damel (paménta jasa bantosan sisi jalan) dina sistem kami. Pamayaran henteu kedah dugi ka teknisi urang parantos réngsé damel, sareng anjeun siap balik deui di jalan.
  • Ngaliwatan telepon: (647) -819-0490. Upami anjeun peryogi bantosan di sisi jalan darurat di Toronto, ngan ukur nelepon kami, éta langkung gancang! Ku cara ieu, urang tiasa nga-diagnosa masalah mobil anu anjeun alami, sareng langsung mastikeun kadatangan téknologi bantosan di sisi jalan urang ku ETA anu akurat!

Bantuan Sisi Jalan di Toronto, Bentuk Pamayaran:

Upami anjeun milih mayar jasa bantosan di sisi jalan anu disayogikeun ku Sparky Express ngalangkungan debit, kartu, kartu kiridit, atanapi Apple Pay sareng Google Pay, mangga perhatoskeun yén pamayaran ngolah pembayaran kami mangrupikeun salah sahiji anu paling saé, anu disayogikeun ku alun-alun! Kuitansi bakal salawasna disayogikeun sacara éléktronik ngalangkungan SMS atanapi email, pikeun rékaman anjeun.

  • kas
  • kiridit
  • Debit
  • E-Mindahkeun
Jasa bantosan di sisi jalan kami disayogikeun di Toronto, Ontario, pikeun niténan pedoman COVID-19 ayeuna di Propinsi Ontario!