Ajax Roadside Assistance - Sparky Express
Ajax Roadside Assistance - Sparky Express

Bantosan sisi jalan Ajax

harga biasa $70.00 harga diobral $40.00
Harga hijian  per 
Tel: (647) -819-0490

Ngarobih kendaraan ditutupan ku jasa bantosan sisi jalan urang di Ajax:

Ieu daptar masalah mobil anu tiasa kami bantosan ku anjeun, ogé jinis anu saluyu sarengna bantosan sisi jalan.

Bantuan Sisi Jalan Ajax, Ontario - Waragad

Punten gulung tabel kénca / katuhu pikeun ningali sadaya inpormasi.

LOCATION MASALAH mobil JASA BANTUAN ROADSIDE harga
AJAX, ON Mobil moal ngamimitian, dihuapkeun atanapi batré paéh.
Batré Jumpstart Service Ajax $40
Konci konci dina kendaraan anjeun. Konci konci dina Ajax Layanan Mobil $40
Ban datar. Tirus Service Ajax $60
Gas urang. Pangiriman Bahan Bakar Ajax $50
Batré mobil kedah diganti Ngagantian Batré Mobil $70
Ban musiman. Jasa Parobihan Ban Musim Raya $50
Retorque diperyogikeun. Ladenan Retorque Kabayang $40
Kandaraan komérsial (treuk) - treuk moal ngamimitian, batré 12 atanapi 24 Volt. Treuk Jumpstart $60
Kandaraan komérsial (treuk) - konci konci dina treuk Lockout Treuk $60

Jasa bantosan sisi jalan ieu sayogi pikeun supir di Ajax, Ontario, 24/7. Upami anjeun buru-buru, urang nyarankeun pisan anjeun nyauran kami tibatan mesen jasa online. Ku cara ieu, anjeun tiasa langsung ngobrol sareng kami, sareng saha waé bakal langsung ngabantosan anjeun masalah mobil anjeun.

Kumaha carana nyungkeun jasa bantosan di sisi jalan kami:

Layanan bantosan di sisi jalan kami sayogi pikeun palanggan di Ajax, Ontario, ngalangkungan pemesanan telepon, atanapi ngalangkungan pemesanan online.

  • Pesenan online: kantun buku bantosan di sisi jalan urang online, di dieu dina halaman ieu. Teu kedah mayar, ogé kartu kiridit! Nalika anjeun buku bantosan di sisi jalan kami di Ajax online, anjeun ngan saukur ngahasilkeun urutan damel (paménta jasa bantosan sisi jalan) dina sistem kami. Pamayaran henteu kedah dugi ka teknisi urang parantos réngsé damel, sareng anjeun siap balik deui di jalan.
  • Ngaliwatan telepon: (647) -819-0490. Ngan ukur nelepon kami, éta langkung gancang! Ku cara ieu, urang tiasa nga-diagnosa masalah mobil anu anjeun alami, sareng langsung mastikeun kadatangan téknologi bantosan di sisi jalan urang ku ETA anu akurat!

Bantuan sisi jalan di Ajax, Bentuk Pembayaran:

Upami anjeun milih mayar jasa bantosan di sisi jalan anu disayogikeun ku Sparky Express ngalangkungan debit, kartu, kartu kiridit, atanapi Apple Pay sareng Google Pay, mangga perhatoskeun yén pamayaran ngolah pembayaran kami mangrupikeun salah sahiji anu paling saé, anu disayogikeun ku alun-alun! Kuitansi bakal salawasna disayogikeun sacara éléktronik ngalangkungan SMS atanapi email, pikeun rékaman anjeun.

  • kas
  • kiridit
  • Debit
  • E-Mindahkeun
Jasa bantosan di sisi jalan kami disayogikeun di Ajax, Ontario, pikeun niténan pedoman COVID-19 ayeuna di Propinsi Ontario!

Harita customer

Dumasar pedaran 6 Nulis review hiji