Bantosan sisi jalan Ajax - Sparky Express

Sparky Express

Bantuan Sisi Jalan Ajax, Ontario

harga biasa $100.00 harga diobral $50.00
Harga hijian  per 
Tel: (647) -819-0490

Bantuan Sisi Jalan Ajax, Ontario - Waragad

Ieu daptar masalah mobil anu tiasa kami bantosan ku anjeun, ogé jinis anu saluyu sarengna bantosan sisi jalan upami anjeun peryogi bantosan kami di Ajax, Ontario.

  • Batré mobil dikuras, mobilna henteu ngamimitian: Batre Boost Service Ajax, $ 40
  • Anjeun parantos ngonci konci dina mobil anjeun: Car Lockout Service, $ 40
  • Anjeun gaduh ban datar: Flat Tyre Service Ajax, $ 60
  • Anjeun tos teu aya bénsin: Layanan Pangiriman Bahan Bakar Ajax, $ 50
  • Ban dirobih di bumi: ban musiman robih di bumi Ajax, $ 50
  • Peryogi batré mobil énggal: Batré Mobil ngagantian Ajax, $ 70
  • Treukna henteu ngamimitian: Treuk Luncat Mimitian Layanan Ajax, $ 60
  • Anjeun parantos ngonci konci dina treuk anjeun: Treuk Lockout Service Ajax, $ 60
  • Anjeun peryogi roda anjeun dikencarkeun deui: Kabayang Re-torsi Service Ajax, $ 40

Jasa bantosan sisi jalan ieu sayogi pikeun supir di Ajax, Ontario, 24/7. Upami anjeun buru-buru, urang nyarankeun pisan anjeun nyauran kami tibatan mesen jasa online. Ku cara ieu, anjeun tiasa langsung ngobrol sareng kami, sareng saha waé bakal langsung ngabantosan anjeun masalah mobil anjeun.

Kumaha carana nyungkeun jasa bantosan sisi jalan kami di Ajax:

Layanan bantosan di sisi jalan kami sayogi pikeun palanggan di Ajax, Ontario, ngalangkungan pemesanan telepon, atanapi ngalangkungan pemesanan online.

  • Pesenan online: kantun buku bantosan di sisi jalan urang online, di dieu dina halaman ieu. Teu kedah mayar, ogé kartu kiridit! Nalika anjeun buku bantosan di sisi jalan kami di Ajax online, anjeun ngan saukur ngahasilkeun urutan damel (paménta jasa bantosan sisi jalan) dina sistem kami. Pamayaran henteu kedah dugi ka teknisi urang parantos réngsé damel, sareng anjeun siap balik deui di jalan.
  • Ngaliwatan telepon: (647) -819-0490. Upami anjeun peryogi bantosan di sisi jalan darurat di Ajax, ngan ukur nelepon kami, éta langkung gancang! Ku cara ieu, urang tiasa nga-diagnosa masalah mobil anu anjeun alami, sareng langsung mastikeun kadatangan téknologi bantosan di sisi jalan urang ku ETA anu akurat!

Bantuan sisi jalan di Ajax, Bentuk Pembayaran:

Upami anjeun milih mayar jasa bantosan di sisi jalan anu disayogikeun ku Sparky Express ngalangkungan debit, kartu, kartu kiridit, atanapi Apple Pay sareng Google Pay, mangga perhatoskeun yén pamayaran ngolah pembayaran kami mangrupikeun salah sahiji anu paling saé, anu disayogikeun ku alun-alun! Kuitansi bakal salawasna disayogikeun sacara éléktronik ngalangkungan SMS atanapi email, pikeun rékaman anjeun.

  • kas
  • kiridit
  • Debit
  • E-Mindahkeun

Jasa bantosan di sisi jalan kami disayogikeun di Ajax, Ontario, pikeun niténan pedoman COVID-19 ayeuna di Propinsi Ontario!