Asistén Jalan Raya Ford - Sparky Express

Sparky Express

Pitulung di sisi jalan Ford

harga biasa $70.00 harga diobral $40.00
Harga hijian  per 
Tel: (647) -819-0490

Pitulung Ford Roadside ku Sparky Express mangrupikeun jasa bantosan di sisi jalan, cocog pikeun supir Ford, anu henteu ngagaduhan rencana cakupan bantosan di sisi jalan sareng salah sahiji panyadia utama.

Bantosan Di Jalanan Ford Di Paménta: Kumaha Karana Gawé?

Upami anjeun meryogikeun jasa bantosan di sisi jalan kami anu disayogikeun di daérah kami, kantun nelepon atanapi mesen jasa anu anjeun peryogikeun online, sareng kami bakal nyayogikeun anjeun bantosan sisi jalan anjeun peryogi pikeun Ford anjeun, langsung! Pikeun jasa kami, kami ngecas biaya murah, biaya datar, mayar langsung ka teknisi anu ngabantosan anjeun saatos réngsé jasa.

Naon Ford Roadside Assistance ku Sparky Express Cover?

urang Pitulung di sisi jalan Ford dugi ka masalah kandaraan ieu:

  • Ford anjeun moal ngamimitian kusabab masalah batré mobil.
  • Anjeun parantos ngonci konci dina kendaraan Ford anjeun.
  • Anjeun gaduh ban datar dina kendaraan Ford anjeun.
  • Anjeun kaluar tina gas dina kendaraan Ford anjeun.
  • Anjeun hoyong ban ban musiman anjeun diganti di bumi.
  • Anjeun peryogi batré anyar dipasang dina wahana Ford anjeun.
  • Anjeun peryogi kacang lug roda dipasang deui dina kendaraan Ford anjeun.

Naon Ongkos Kanggo Bantosan Di Jalanan Mobil Di Paménta?

Mangga tingali tabel di handap ieu pikeun harga Bantuan Jalan Raya (pajak tambahan). Gulung ka kénca / katuhu dina alat sélulér anjeun pikeun ningali sadaya kolom.

nyieun MASALAH
palayanan
harga

RÉTAN

batre Nguatkeun Batre $40
batre Ngagantian Batré $70
Konci Terkunci Dina Mobil Lockout Mobil $40
Tirus Datar Service ban datar $60
Kaluar Gas Jasa Pangiriman Bahan Bakar (10L) $50
Ban musiman Parobihan ban musiman di bumi $50
Retorque Jasa Retorque Roda Di Bumi $40

Daérah Jasa Kanggo Pitulung di Jalan Raya Ford ku Sparky Express

Bantuan Jalan Raya Ford kami sayogi di sababaraha lokasi di daérah GTA Toronto: Pickering, Ajax, Whitby, Oshawa, Toronto, sareng Markham, di Propinsi Ontario, Kanada.

Kadang-kadang, anjeun panginten tiasa dibales kanggo biaya jasa ku perusahaan asuransi anjeun, atanapi bahkan panyayap bantuan bantosan di sisi jalan anjeun. Dina unggal kaayaan, kami bakal nyayogikeun anjeun kuitansi éléktronik, janten anjeun tiasa nampi biaya. Jasa Bantuan Jalan Raya Ford kami mangrupikeun cara anu merenah sareng terjangkau pikeun balik deui di jalan upami anjeun ngalaman masalah kandaraan leutik, tanpa kedah narik kendaraan anjeun sareng leres-leres masalahna parantos dirobih langsung di tempat éta! Kami nganggo téknologi panguatna batre pangénggalna, sareng alat kualitas pangluhurna di tangan teknisi bantosan sisi jalan terampil anu tiasa ngalereskeun masalah kandaraan Ford alit anjeun, langsung dimana anjeun ayana!

Pitulung Ford Roadside, gambar umum dina-tulisan.

Nyingkahan jasa anu mahal pikeun masalah saderhana ku ngagunakeun Ford Roadside Assistance ku Sparky Express!

Catetan: Sparky Express mangrupikeun jasa bantosan di sisi jalan bebas anu teu aya hubunganana sareng Ford Canada atanapi Ford USA.