Langkung kana inpormasi produk
1 of 1

Pitulung di sisi jalan Sparky Express

Bantuan Pinggir Jalan Tanpa Kaanggotaan

Bantuan Pinggir Jalan Tanpa Kaanggotaan

harga biasa CAD $ 50.00
harga biasa CAD $ 100.00 harga diobral CAD $ 50.00
harga panghandapna di GTA! Laku
Sparky Express mangrupikeun jasa bantosan sisi jalan mandiri anu sayogi di Greater Toronto Area, Ontario, Kanada. Jam kerja kami nyaéta Senén dugi ka Saptu, ti 6:00 AM dugi ka 6:00 PM.

Buku online tanpa kaanggotaan!

Jasa on-demand bantosan sisi jalan kami sayogi di Greater Toronto Area, tanpa kaanggotaan taunan atanapi rencana tos mayar. Upami anjeun peryogi bantosan di jalan tapi henteu katutupan ku CAA, asuransi anjeun, atanapi panyadia anu sami, anjeun tiasa nelepon kami sareng kéngingkeun bantosan gancang pisan, kalayan biaya anu sakedik.

Harga.

Ieu sabaraha biaya jasa kami, dumasar kana jinis telepon, di daérah Toronto & GTA (tambahan pajak):

Kumaha menta.

Sadaya jasa on demand kami sadia ka anjeun ku mesen via telepon, atawa online. Upami anjeun milih nyuhunkeun bantosan sisi jalan online, anjeun tiasa ngalakukeunana dina halaman ieu. Kantun pilih lokasi sareng jasa anu anjeun peryogikeun tina ménu lungsur, teras teraskeun prosés pikeun kasir. Anjeun henteu peryogi kartu kiridit pikeun ngarengsekeun pamundut, kami ngan ukur nampi pamayaran dina situs, ngalangkungan pamayaran Square: kas, kiridit, atanapi debit, ogé pamayaran Apple Pay sareng Google Pay, wilujeng sumping.

inpormasi lengkep.

Dina waktos ayeuna, kami ngan ukur nyayogikeun jasa pikeun kendaraan panumpang, tapi kami sanés perusahaan derek. Nanging, upami anjeun peryogi towing tapi henteu terang saha anu kedah nelepon di daérah Toronto & GTA, kami tiasa ngadamel sababaraha saran supados anjeun tiasa ngahubungi perusahaan towing anu pangsaéna.

Upami anjeun terdampar sareng kendaraan anjeun di garasi parkir bawah tanah di Toronto kusabab batré mobil anjeun maot, anjeun parantos ngonci konci anjeun di jero mobil, atanapi anjeun gaduh ban kempes, kami tiasa ngabantosan anjeun tanpa masalah, sabab kendaraan réspon kami teu ngerek treuk, sarta kami bisa ngakses sagala tempat parkir lokasina di jero taneuh.

Mun kandaraan anjeun lokasina di tempat parkir gated anu merlukeun pamayaran asup, anjeun jawab waragad parkir, sabab teu kaasup kana biaya.

Jam kerja kami nyaéta Senén dugi ka Saptu ti 6:00 AM dugi ka 6:00 PM.

Kami ogé nyayogikeun bantosan sisi jalan pikeun kendaraan komersial anu langkung ageung, tapi tiasa waé aya biaya tambahan, gumantung kana pabrikan kendaraan komersial anu peryogi dorongan batré. Téknologi ahli kami tiasa ngabantosan anjeun balik deui ka jalan kalayan sagala jinis kendaraan sanaos henteu didaptarkeun di luhur.

Kami henteu nyayogikeun jasa pangiriman bahan bakar, sareng kami henteu buka 24 jam sadinten, tapi ngan antara 6 AM sareng 6PM Senén dugi ka Saptu. Kami henteu aya hubunganana sareng asosiasi mobil Kanada.

Ménta jasa ieu ayeuna!