Langkung kana inpormasi produk
1 of 1

Sparky Express Markham

Datar Ban Robah Service Markham, Ontario

Datar Ban Robah Service Markham, Ontario

harga biasa CAD $ 60.00
harga biasa CAD $ 100.00 harga diobral CAD $ 60.00
harga panghandapna di GTA! Laku
Sparky Express mangrupikeun jasa bantosan sisi jalan mandiri anu sayogi di Greater Toronto Area, Ontario, Kanada. Jam kerja kami nyaéta Senén dugi ka Saptu, ti 6:00 AM dugi ka 6:00 PM.

Peryogi gentos ban kempes di Markham, Ontario?

Upami anjeun terdampar sareng kendaraan anjeun di Markham kusabab anjeun ngagaduhan ban kempes, langsung nyuhunkeun jasa ganti ban kempes sisi jalan kami. Teknisi jasa ganti ban kempes kami profésional sareng berpengalaman dina ngarobih ban kempes anjeun nganggo cadangan kerja anjeun pikeun kendaraan panumpang.

Kabéh Sparky Express bantosan sisi jalan kandaraan respon boga parabot pikeun aman ngaganti ban kempes anjeun di jalan atawa di imah. Ti jacks hidrolik 3-nada sareng bantalan karét pikeun mobil khusus dugi ka alat-alat listrik sareng set konci roda master sareng sockets cekelan pikeun ngaleungitkeun konci roda atanapi kacang kabayang, urang gaduh sadayana anu urang peryogikeun pikeun nempatkeun anjeun dina jalan nalika anjeun gaduh datar. ban.

Kami ogé bakal ngembangkeun ban serep anjeun ka tekanan ban anu dibutuhkeun ku produsén kendaraan anjeun sareng torsi mur lug atanapi baut anjeun dumasar kana spésifikasi mobil anjeun.

Requesting parobahan ban kempes di Markham.

Upami anjeun peryogi ban kempes bantuan roadside di Markham, Ontario, punten nyuhunkeun jasa ganti ban kempes kami via telepon (panggancangna), atanapi anjeun tiasa mesen jasa ieu online tanpa peryogi kartu kiridit. Hanjakalna, kami henteu nampi pamayaran online, tapi anjeun tiasa mayar langsung ka teknisi nganggo kartu debit atanapi kiridit.

Inpormasi Tambahan.

Punten dicatet yén kami henteu ngajual atanapi nyandak ban énggal. Sanajan kitu, lamun boga ban kempes di Markham, kami bakal hadir lokasi anjeun ka install roda cadang Anjeun. Dina sababaraha kasus (paku atawa screw punctured ban anjeun), urang malah bisa ngalereskeun ban punctured Anjeun.

Tapi lamun ban anjeun ruksak saluareun perbaikan, lamun boga masalah klep atawa bocor pasisian, urang bakal install roda cadang anjeun sangkan anjeun bisa neruskeun lalampahan anjeun atanapi nyandak roda ruksak ka toko ban adequately dilengkepan.

Ménta jasa ieu ayeuna!