Parobihan Ban Musim Raya - Sparky Express

Sparky Express

Parobihan Ban Musim Raya

harga biasa $70.00 harga diobral $50.00
Harga hijian  per 
Tel: (647) -819-0490

Parobihan Ban Musiman Di Bumi ku Sparky Express

urang Parobihan Ban Musim Raya nyaéta layanan ban sélulér anu aya langsung di jalan tol anjeun! Nalika waktuna dugi ka gentos roda usum anjeun nganggo roda usum panas anjeun (atanapi, tibalik), nganuhunkeun! Kami bakal sumping ka anjeun sareng ngaganti roda musiman anjeun (ban musiman anjeun kedah tos dipasang dina pasisian). Nalika urang ngalaksanakeun layanan ban ban musiman urang, kami pastikeun yén sadayana diberesihan sareng, dimana diperyogikeun, témpél anti rebutan diterapkeun.

Punten perhatikeun yén nalika kami ngaganti ban musiman anjeun dina jalan tol anjeun atanapi garasi parkir bawah tanah, kami bakal peryogi kendaraanna teu dikonci (pikeun mastikeun tekanan ban dina label panto sisi supir anjeun), sareng rem darurat dina (alias rem tangan atanapi EPB) .

Kami bakal salawasna nyobian ngalaksanakeun ban ban musiman di prosedur bumi tanpa lebet kana kendaraan, tapi dina sababaraha kasus, urang panginten kedah. Kami bakal salawasna nganggo masker pameunteu pikeun nyegah panyebaran COVID-19.

Dina raraga ngarobih ban musiman anjeun, kami peryogi sadayana setir atanapi setélan kacang lug, cincin hub, sareng konci konci roda anti maling (upami anjeun ngagaduhan). Ruang clearance sahenteuna 5 kaki diperyogikeun dina unggal sisi kendaraan, sareng kendaraanna kedah diparkir dina aspal atanapi beton, atanapi permukaan anu keras kusabab alesan kaamanan, sanés dina jukut atanapi lemah lembut.

urang Jasa Parobihan Ban Musim Raya nyaeta bantosan sisi jalan jasa anu sayogi di lokasi-lokasi ieu di handapeun Daérah Greater Toronto: Pickering, Ajax, Whitby, Oshawa, Toronto, Markham.

kontak Pitulung di sisi jalan Sparky Express ayeuna pikeun ban ban musiman anjeun! Kami gancang sareng terjangkau!

Parobihan Ban Musim Raya Di Bumi, Disayogikeun Aman

Sedengkeun kami nyayogikeun Layanan Ngarobih Ban Musim Raya kami, urang marahmay naroskeun ka anjeun pikeun niténan Pedoman Jinis Fisik kami:

  1. Bébas ban anjeun sateuacan kami sumping, atanapi caket panto garasi, janten kami henteu kedah lebet ka tempat anjeun.
  2. Ngagaduhan konci roda anti-maling anjeun.
  3. Pastikeun mobil anjeun aya dina modeu parkir atanapi di gear 1 sareng rem darurat diaktipkeun.
  4. Iraha waé, mangga jaga jarak minimal 2 méter tina téknologi kami.
  5. Sadaya padamel Sparky Express kedah nganggo masker sareng sarung tangan sepanjang waktos nalika di harta bumi anjeun.
  6. Kami nampi sadayana metode pamayaran (debit, kiridit, transfer e, pembayaran online, atanapi kontan, janten henteu kedah kontak fisik kanggo pamayaran, kuitansi dikaluarkeun sacara éléktronik, pdf, ngalangkungan SMS, atanapi email).
  7. Kami bakal nempatkeun roda anu dicabut anjeun di jero caket panto garasi, punten tong némpél sahenteuna 48 jam, pikeun kaamanan anjeun sareng ngirangan panyebaran COVID-19.