Seasonal Tire Change - Sparky Express
Seasonal Tire Change - Sparky Express

Parobihan Ban Musim Raya

harga biasa $70.00 harga diobral $50.00
Harga hijian  per 
Tel: (647) -819-0490

urang Parobihan Ban Musim Raya nyaéta layanan ban sélulér anu aya langsung di jalan tol anjeun! Nalika waktuna dugi ka gentos roda usum anjeun nganggo roda usum panas anjeun (atanapi, tibalik), nganuhunkeun! Kami bakal sumping ka anjeun sareng ngaganti roda musiman anjeun (ban musiman anjeun kedah tos dipasang dina pasisian). Nalika urang ngalaksanakeun layanan ban ban musiman urang, kami pastikeun yén sadayana diberesihan sareng, dimana diperyogikeun, témpél anti rebutan diterapkeun.

urang Jasa Parobihan Ban Musim Raya nyaeta bantosan sisi jalan jasa anu sayogi di lokasi-lokasi ieu di handapeun Daérah Greater Toronto: Pickering, Ajax, Whitby, Oshawa, Toronto, Markham.

kontak Pitulung di sisi jalan Sparky Express ayeuna pikeun ban ban musiman anjeun! Kami gancang sareng terjangkau!

Bari urang nyayogikeun urang Jasa Parobihan Ban Musim Raya, urang hormat naros ka anjeun pikeun niténan kami Pitunjuk Jauh Fisik:

  1. Bébas ban anjeun sateuacan kami sumping, atanapi caket panto garasi, janten kami henteu kedah lebet ka tempat anjeun.
  2. Ngagaduhan konci roda anti-maling anjeun.
  3. Pastikeun mobil anjeun aya dina modeu parkir atanapi di gear 1 sareng rem darurat diaktipkeun.
  4. Iraha waé, mangga jaga jarak minimal 2 méter tina téknologi kami.
  5. Sadaya padamel Sparky Express kedah nganggo masker sareng sarung tangan sepanjang waktos nalika di harta bumi anjeun.
  6. Kami nampi sadayana metode pamayaran (debit, kiridit, transfer e, pembayaran online, atanapi kontan, janten henteu kedah kontak fisik kanggo pamayaran, kuitansi dikaluarkeun sacara éléktronik, pdf, ngalangkungan SMS, atanapi email).
  7. Kami bakal nempatkeun roda anu dicabut anjeun di jero caket panto garasi, punten tong némpél sahenteuna 48 jam, pikeun kaamanan anjeun sareng ngirangan panyebaran COVID-19.

Harita customer

Dumasar pedaran 16 Nulis review hiji