Langkung kana inpormasi produk
1 of 1

Sparky Express

Parobihan ban musiman di bumi

Parobihan ban musiman di bumi

harga biasa CAD $ 60.00
harga biasa CAD $ 130.00 harga diobral CAD $ 60.00
harga panghandapna di GTA! Laku
Sparky Express mangrupikeun jasa bantosan sisi jalan mandiri anu sayogi di Greater Toronto Area, Ontario, Kanada. Jam kerja kami nyaéta Senén dugi ka Saptu, ti 6:00 AM dugi ka 6:00 PM.

Ganti Ban Musiman Di Imah (Di-Rim)

Robah Ban Musiman kami mangrupikeun jasa ban mobile anu sayogi langsung di jalan tol anjeun! Janten nalika waktuna pikeun swap roda usum anjeun sareng roda usum panas anjeun (atanapi, sabalikna), nelepon kami! Urang bakal datang ka anjeun sarta pindah kabayang musiman anjeun (ban musiman anjeun kudu tos dipasang dina rims). Nalika kami ngalaksanakeun jasa ganti ban musiman, kami mastikeun yén sadayana dibersihkeun sareng, upami diperyogikeun, témpél anti-rebut diterapkeun.

Punten dicatet yén nalika kami ngarobih ban musiman anjeun di jalan tol atanapi garasi parkir bawah tanah, kami peryogi kendaraan teu dikonci (pikeun pariksa tekanan ban dina labél panto sisi supir anjeun) sareng rem darurat hurung (alias rem leungeun atanapi EPB). .

Kumaha carana parkir kendaraan anjeun di jalan tol nalika urang nuju ngarobih ban musiman.

Pikeun ngarobah ban musiman anjeun, urang peryogi sadayana baud kabayang atanapi set nut lug, cingcin hub, sareng konci konci roda anti maling (upami anjeun ngagaduhan). A spasi clearance tina sahanteuna 5ft diperlukeun dina unggal sisi wahana, jeung mobil kudu diparkir dina aspal atawa beton atawa permukaan teuas naon alesan kaamanan, teu dina jukut atawa grounds lemes.

Musiman Ban Robah On-Rim

Kami ngan ukur tiasa masang ban anjeun upami aya dina pasisian (Punten tingali poto di handap ieu anu nunjukkeun sapertos ban dina pasisian:

Kumaha a ban tos dipasang dina pasisian Sigana mah.
Upami ban anjeun henteu on-rim, kami moal tiasa ngabantosan anjeun. Lamun ban anyar Anjeun teu dipasang dina pasisian (tingali poto di handap), kami nyarankeun pisan yén anjeun ngalakukeun swap ban anjeun di toko ban, sabab mesin toko jeung alat anu diperlukeun pikeun instalasi profésional sarta balancing kabayang.
Ban kaluar pasisian.

urang Jasa Parobihan Ban Musim Raya nyaéta layanan anu sayogi di lokasi di handap ieu di daérah Greater Toronto: Pickering, Ajax, Whitby, Oshawa, Toronto, Scarborough, Markham, Aurora, Richmond Hill, Thornhill, sareng Vaughan.

Penting pisan: kabéh automakers nyarankeun yén kacangan lug atanapi bolts kabayang ulang torqued mun spésifikasi sanggeus anjeun ngajalankeun wahana antara 80 jeung 100 km. Kami nyayogikeun kunjungan retorque susulan pikeun biaya $50. The retorque turutan teu kaasup dina harga. Lamun hayang boga roda Anjeun retorqued ku Sparky Express, punten buku roda kami jasa retorque online.

Hubungi Sparky Express ayeuna pikeun ngarobih ban musiman anjeun! Kami saum sareng affordable!

Ménta jasa ieu ayeuna!