Pitulung Bantuan Jalan Raya Tirus Toronto, Ontario - Sparky Express

Sparky Express

Datar Tirus Service Toronto, Ontario

harga biasa $70.00 harga diobral $60.00
Harga hijian  per 
Tel: (647) -819-0490

Flat Tyre Service Toronto, Kumaha carana Ménta Bantosan

Upami anjeun gaduh ban datar di Toronto, Ontario, anjeun tiasa mesen kami "Flat Tyre Service Toronto", online atanapi ku telepon. Kieu carana:

  • Kéngingkeun bantalan ban datar di Toronto ku telepon: nelepon atanapi téks (647) -819-0490 sareng hayu urang terang lokasi anjeun anu leres di Toronto, sareng jinis kaayaan ban datar anu anjeun tuju (ban ditiup, atanapi banna datar sabab ditusuk ku paku atanapi sekrup a).
  • online: upami anjeun kersa, anjeun tiasa nyungkeun jasa ban susun kami di Toronto online, didieu di halaman ieu.

Datar Tirus Service Toronto, Kasaluyuan

urang jasa ban datar sayogi di Toronto, Ontario pikeun naon waé jenis kendaraan kalayan beurat maksimum 3 ton. Upami kendaraan anjeun leres-leres disesuaikan, atanapi upami éta ngagaduhan roda tandem, urang panginten henteu tiasa sering ngabantosan, punten nelepon kami kanggo ngabahas detailna.

Jasa ban datar kami kedah dipénta ku supir di daérah Toronto, Ontario anu henteu tiasa ngalereskeun ban susun atanapi masang roda cadangna. Kami henteu ngical ban, janten upami anjeun peryogi ban énggal, anjeun kedah nyobian milari pemasok lokal anu ngajual sareng nganteurkeun ban.

Datar Tirus Service Toronto, Pamayaran

Kanggo genah anjeun, kanggo urang sadayana jasa bantuan sisi jalan, kami nampi pangmayaran nganggo kiridit atanapi kartu debit, Interac E-Transfer, sareng Apple atanapi Google Pay, tapi kami ogé nampi kontan. Kami henteu nampi cék. Pangmayaran kedah saatos réngsé damel.

Flat Tyre Service Toronto, Inpormasi COVID-19

Nalika kami ngabantosan supir di Toronto, Ontario kalayan parobihan ban atanapi jasa perbaikan, urang perhatoskeun peraturan COVID-19 ayeuna di daérah ieu. Operator kami anu ngaréspon telepon ban datar anjeun bakal salawasna nganggo masker sareng sarung tangan sareng disinféktan aya dina kendaraan. Punten jaga jarak minimal 2 méter ti operator anu ngaréspon telepon ban ban anjeun di Toronto.

Sparky Express nyaéta panyadia bantuan sisi jalan lokal di Toronto, Ontario.