Pitulung Bantuan Jalan Raya Tirus Oshawa, Ontario - Sparky Express

Sparky Express

Datar Tirus Service Oshawa, Ontario

harga biasa $100.00 harga diobral $60.00
Harga hijian  per 
Tel: (647) -819-0490

Flat Tyre Service Oshawa, Kumaha Cara Ménta Bantosan

Upami anjeun gaduh ban datar di Oshawa, Ontario, anjeun tiasa mesen kami "Flat Tyre Service Oshawa", online atanapi ku telepon. Kieu carana:

  • Kéngingkeun bantalan ban datar di Oshawa ku telepon: nelepon atanapi téks (647) -819-0490 sareng hayu urang terang lokasi anjeun anu leres di Oshawa, sareng jinis kaayaan ban datar anu anjeun tuang (ban ditiup, atanapi banna datar sabab ditusuk ku paku atanapi sekrup a).
  • online: upami anjeun kersa, anjeun tiasa nyungkeun jasa ban susun kami di Oshawa online, didieu di halaman ieu.

Flat Tyre Service Oshawa, Kasaluyuan

urang jasa ban datar sayogi di Oshawa, Ontario pikeun naon waé jinis kendaraan kalayan beurat maksimum 3 ton. Upami kendaraan anjeun leres-leres disesuaikan, atanapi upami éta ngagaduhan roda tandem, urang panginten henteu tiasa sering ngabantosan, punten nelepon kami kanggo ngabahas detailna.

Jasa ban datar kami kedah dipénta ku supir di daérah Oshawa, Ontario anu henteu tiasa ngalereskeun ban susun atanapi masang ban cadangna. Kami henteu ngical ban, janten upami anjeun peryogi ban énggal, anjeun kedah nyobian milari pemasok lokal anu ngajual sareng nganteurkeun ban.

Flat Tyre Service Oshawa, Pamayaran

Kanggo genah anjeun, kanggo urang sadayana jasa bantuan sisi jalan, kami nampi pangmayaran nganggo kiridit atanapi kartu debit, Interac E-Transfer, sareng Apple atanapi Google Pay, tapi kami ogé nampi kontan. Kami henteu nampi cék. Pangmayaran kedah saatos réngsé damel.

Flat Tyre Service Oshawa, COVID-19 Inpormasi

Nalika kami ngabantosan supir di Oshawa, Ontario kalayan ban parobihan atanapi jasa perbaikan, urang perhatoskeun peraturan COVID-19 ayeuna di daérah ieu. Operator kami anu ngaréspon telepon ban datar anjeun bakal salawasna nganggo masker sareng sarung tangan sareng disinféktan aya dina kendaraan. Punten jaga jarak minimal 2 méter ti operator anu ngaréspon telepon ban ban anjeun di Oshawa.

Sparky Express nyaéta panyadia bantuan sisi jalan lokal di Oshawa, Ontario.