Langkung kana inpormasi produk
1 of 1

Sparky Express Markham

Datar Tirus Service Markham, Ontario

Datar Tirus Service Markham, Ontario

harga biasa CAD $ 60.00
harga biasa CAD $ 100.00 harga diobral CAD $ 60.00
harga panghandapna di GTA! Laku
Sparky Express mangrupikeun jasa bantosan sisi jalan mandiri anu sayogi di Greater Toronto Area, Ontario, Kanada. Jam kerja kami nyaéta Senén dugi ka Saptu, ti 6:00 AM dugi ka 6:00 PM.

Gaduh ban kempes di Markham?

Kaluar kendaraan anjeun di sisi jalan di Markham bahaya. Lamun anjeun boga ban kempes, nelepon kami jasa ban datar, sadia dina Markham. Urang anjog gancang, ngecas ongkos kalapa, sarta boga latihan pikeun ngarobah atawa ngalereskeun ban aman.

Kami bakal ngalereskeun ban kempes anjeun dina sababaraha kaayaan atanapi pasang roda serep anjeun, gumantung kana kumaha parah ban anjeun rusak. Hiji panggero pikeun Sparky Express, tur anjeun bakal bungah anjeun teu coba sarta nungkulan kajadian ban kempes anjeun sorangan.

Urang ngalereskeun ban punctured!

Tusukan bisa lumangsung gancang tina lebu ghaib di jalan tol jeung jalan di Markham. Lajeng, ujug-ujug, anjeun ngadéngé thumb telltale tina hiji datar. Sparky Express gaduh teknisi ban di Markham anu tiasa ngabantosan anjeun tina kaayaan ban kempes ieu. Urang tiasa sumping langsung, ngalereskeun ban Anjeun, sarta boga anjeun dina jalan gancang.

Urang ngaganti ban ruksak saluareun perbaikan (kalawan ban serep anjeun).

Upami ban anjeun "abon" atanapi aya potongan atanapi tusukan langkung ageung ti 1/4 inci, kami bakal pasang ban serep anjeun (ogé katelah "donat." Teras, urang bakal ngamuat roda anjeun anu ngagaduhan ban kempes dina kalapa anjeun, sareng anjeun tiasa teras-terasan nyetir bari nyandak ban anu rusak ka toko anu dilengkepan leres pikeun masang ban énggal atanapi bahkan nambal ban anu kempes. leres.

Kaunggulan.

Aya seueur panyadia ladénan ban kempes di Markham, tapi Sparky Express nangtung pikeun alesan ieu:

  • Kami ngecas harga anu lumayan pikeun jasa ban kempes kami di Markham.
  • Urang ngabales gancang.
  • Jasa ban kempes kami sayogi di jalan, tapi ogé di garasi parkir bawah tanah.
  • layanan palanggan alus teuing.
  • Taya waragad disumputkeun, harga salawasna sakumaha diémbarkeun.
  • Kami sopan tur profésional.
  • Kami nyayogikeun jasa ban kempes di Markham pikeun sadaya kendaraan listrik (kami nganggo jack hidrolik profil rendah pikeun kendaraan anu beuratna maksimal 3 ton).
Gaduh ban kempes di Markham? Hubungi Sparky Express di 647-819-0490, atanapi buku jasa ieu online!
Ménta jasa ieu ayeuna!