Bantuan Ban Jalan Raya Datar Ajax, Ontario - Sparky Express

Sparky Express

Ban ban Service Ajax, Ontario

harga biasa $70.00 harga diobral $60.00
Harga hijian  per 
Tel: (647) -819-0490

Tirus Palayanan Ajax, Kumaha Cara Ménta Bantosan

Upami anjeun gaduh ban datar di Ajax, Ontario, anjeun tiasa mesen kami "Flat Tyre Service Ajax", online atanapi ku telepon. Kieu carana:

  • Kéngingkeun bantalan ban datar di Ajax ku telepon: nelepon atanapi téks (647) -819-0490 sareng hayu urang terang lokasi anjeun anu leres di Ajax, sareng jinis kaayaan ban datar anu anjeun tuang (ban ditiup, atanapi banna datar sabab ditusuk ku paku atanapi sekrup a).
  • online: upami anjeun kersa, anjeun tiasa nyungkeun jasa ban susun kami di Ajax online, didieu di halaman ieu.

Tirus Service Ajax, Kasaluyuan

urang jasa ban datar sayogi di Ajax, Ontario pikeun naon waé jenis kendaraan kalayan beurat maksimum 3 ton. Upami kendaraan anjeun leres-leres disesuaikan, atanapi upami éta ngagaduhan roda tandem, urang panginten henteu tiasa sering ngabantosan, punten nelepon kami kanggo ngabahas detailna.

Jasa ban datar kami kedah dipénta ku supir di daérah Ajax, Ontario anu henteu tiasa ngalereskeun ban susun atanapi masang ban cadang. Kami henteu ngical ban, janten upami anjeun peryogi ban énggal, anjeun kedah nyobian milari pemasok lokal anu ngajual sareng nganteurkeun ban.

Tirus Service Ajax, Pamayaran

Kanggo genah anjeun, kanggo urang sadayana jasa bantuan sisi jalan, kami nampi pangmayaran nganggo kiridit atanapi kartu debit, Interac E-Transfer, sareng Apple atanapi Google Pay, tapi kami ogé nampi kontan. Kami henteu nampi cék. Pangmayaran kedah saatos réngsé damel.

Ban ban Service Ajax, inpormasi COVID-19

Nalika kami ngabantosan supir di Ajax, Ontario kalayan parobihan ban atanapi jasa perbaikan, urang perhatoskeun peraturan COVID-19 ayeuna di daérah ieu. Operator kami anu ngaréspon telepon ban datar anjeun bakal salawasna nganggo masker sareng sarung tangan sareng disinféktan aya dina kendaraan. Punten jaga jarak minimal 2 méter ti operator anu ngaréspon telepon ban ban anjeun di Ajax.

Sparky Express nyaéta panyadia bantuan sisi jalan lokal di Ajax, Ontario.