kempelan: Pitulung Roadside Pikeun Kandaraan Listrik

Kendaraan Listrik Roadside Bantuan Pilihan

Sparky Express nyayogikeun dua kategori jasa pikeun kendaraan listrik anjeun: jasa ganti ban kempes sareng jasa perbaikan ban kempes.

Jasa Ban Datar Pikeun Kandaraan Listrik

Nalika anjeun gaduh a ban kempes dina kendaraan listrik anjeun, urang bisa datang ka lokasi anjeun sarta ngalereskeun ban kempes Anjeun ku inserting colokan husus dimana ban ieu punctured. Saatos assessing gravitasi karuksakan ban, urang bakal mastikeun naha ieu téh permanén atawa perbaikan samentara.

Kaseueuran kendaraan listrik henteu nganggo a ban cadang, tapi lamun model husus Anjeun dilengkepan hiji, urang bakal install deui lamun diperlukeun.

Punten entong mesen jasa ban kempes kami upami EV anjeun ngagaduhan ban anu ancur sareng henteu dilengkepan cadang! Dina hal ieu, anjeun kedah nyauran jasa towing!

jasa séjén pikeun kandaraan listrik

Urang ogé nyadiakeun merenah robah ban musiman di-imah, roda rerorque jeung mobil mobile detailing pikeun kandaraan listrik.