kawijakan ngabalikeun duit

Mundurkeun deui.

Sakali telepon ditelepon, urang mimitina bakal mastikeun yén urang tiasa nyayogikeun anjeun jasa anu diperyogikeun, maka kami bakal hadir di lokasi anjeun pikeun nyayogikeun jasa bantosan di sisi jalan. Punten jawab patarosan kami sacara jujur, sabab biaya jasa ditanggung dina sababaraha kasus sanaos masalahna henteu dibéréskeun.

Contona:

Bisi ban datar: upami urang naroskeun ka anjeun upami anjeun gaduh kabayang cadang dina kendaraan anjeun, sareng anjeun mastikeun, tapi saatos téknologi urang sumping, kami mendakan anjeun leres-leres henteu ban ban sareng ban anjeun henteu tiasa dibenerkeun (dibeledug, ditegor ageung, dibéngkokkeun pasisian, jsb), biaya minimum kanggo kahadiran urang. Biaya minimum nyaéta $ 40.

Dina kasus paménta dorongan batré: nalika nyungkeun jasa dorongan batré kami, punten waler patarosan anu leres. Misalna, upami mesin mobil anjeun maot nalika mobil anjeun ngajalankeun, kamungkinan pisan masalahna sanés batréna, tapi masalah listrik sanés, atanapi masalah mesin. Upami inpormasi anu salah disayogikeun ka kami, sareng téknologi kami sumping dina situs, biaya minimum $ 40 kedah dibayar.

Biasana, urang ngatur pikeun nyandak sadaya supir deui di jalan. Sakali jasa disayogikeun, sadaya biaya jasa final sareng henteu tiasa ditawar, janten teu aya pengembalian dana.