kawijakan ngabalikeun duit

Mundurkeun deui.

Sakali telepon ditempatkeun, kami mimitina bakal mastikeun yén kami tiasa nyayogikeun anjeun jasa anu diperyogikeun, teras kami bakal hadir ka lokasi anjeun pikeun nyayogikeun jasa kami. bantosan sisi jalan palayanan. Punten jawab patarosan kami kalayan jujur, sabab biaya jasa kedah dibayar dina sababaraha kasus sanaos masalahna henteu dibereskeun.

Contona:

Bisi ban datar: lamun urang nanya ka anjeun lamun boga kabayang cadang dina wahana anjeun, jeung anjeun mastikeun, tapi kana datangna tech urang, urang manggihan yén anjeun sabenerna teu boga a ban datar jeung ban anjeun teu bisa repaired (exploded, cut badag, ngagulung pasisian, jsb), muatan minimum anu alatan pikeun kahadiran urang. Biaya minimum nyaéta $40.

Dina kasus paménta dorongan batré: lamun menta kami jasa dorongan batré, mangga jawab patarosan diagnosis kalawan jujur. Salaku conto, upami mesin mobil anjeun maot nalika mobil anjeun jalan, kamungkinan pisan yén masalahna sanés batré, tapi masalah listrik sanés, atanapi masalah mesin. Upami inpormasi anu salah disayogikeun ka kami, sareng téknologi kami dugi ka situs, biaya minimum $40 kedah dibayar.

Biasana, urang ngatur pikeun nyandak sadaya supir deui di jalan. Sakali jasa disayogikeun, sadaya biaya jasa final sareng henteu tiasa ditawar, janten teu aya pengembalian dana.