2018 Chevy Silverado 1500 V8-6.2L (Gas) Ngaganti Batré

2018 Chevy Silverado 1500 V8-6.2L (Gas) Ngaganti Batré

2018 Chevy Silverado 1500 V8-6.2L (Gas) Ngaganti Batré, Ngaleupaskeun sareng Prosedur Instalasi

Ieu mangrupikeun pitunjuk panyabutan batré sareng instalasi pikeun Chevrolet Silverado 2018 V1500-8L Gas.

advertisements

Prosedur Ngaleupaskeun Batré

  • Pegatkeun sambungan kabel négatip batréna.
  • Angkat fender payun tukangeun baju kurung luhur (4)

Angkat fender payun tukangeun baju kurung luhur (4)

  • Cabut tutup mesin distribusi kompartemen blok blok sekering (1).

Cabut tutup mesin distribusi kompartemen blok blok sekering (1).

  • Cabut kacang kabel positip (2)
  • Cabut kabel positip (3)
  • Leupaskeun klip retainer (4)
  • Ngencarkeun batré jepit positip (1)

Ngencarkeun batré jepit positip (1)

  • Putus sambungan konektor abah kabel di sisi katuhu blok sekering
  • Disengage nahan tab (1)

Disengage nahan tab (1)

  • Reposisi jauh blok kompartemen mesin sekering blok (2)
  • Posisi deui tanki gelombang radiator (3)

Posisi deui tanki gelombang radiator (3)

  • Cabut batré tahan baud (1)
  • Cabut batré tahan pancegahan (2)
  • Cabut batré (3)

Cabut batré (3)

Prosedur Pamasangan Batré

  • Pasang batré (3)
  • Pasang batré tahan pancegahan
  • Pasang sareng ketang batré tahan baud ka 25Nm (18 ft-pon)
Pasang batré (3)
  • Posisi tanghi gelombang radiator (3) deui kana tempatna

Posisi tanghi gelombang radiator (3) deui kana tempatna

  • Pasang blok mesin kompartemen blok sekering (2)
  • Kalibetkeun tab panahan (2)
  • Sambungkeun konektor abah kabel di sisi katuhu blok sekering.

Pasang blok mesin kompartemen blok sekering (2)

  •  Kencangkan batré pos penjepit positif ka 6Nm (53 pon-in)

Kencangkan batré pos penjepit positif ka 6Nm (53 pon-in)

  • Pasang kabel positip batré (3)
  • Kencangkan kabel positip batré (2) dugi ka 15 Nm (11 ft-pon)
  • Ngalibetkeun klip retainer (4)

Pasang kabel positip batré (3)

  • Pasang fender payun tukangeun baju kurung luhur (4)

Pasang fender payun tukangeun baju kurung luhur (4)

  • Sambungkeun kabel batré négatip.

Nalika ngagentos batré dina Chevy Silverado anjeun, hal anu penting pikeun nganggo batré anu nyukupan pikeun kendaraan ieu. Pikeun dorongan batré mangga ngahubungan Sparky Express.

Balik kana blog
1 of 3
.