2018 Chevy Silverado 1500 V8-6.2L (Gas) Ngaganti Batré


2018 Chevy Silverado 1500 V8-6.2L (Gas) Ngaganti Batré, Ngaleupaskeun sareng Prosedur Instalasi

Ieu mangrupikeun pitunjuk panyabutan batré sareng instalasi pikeun Chevrolet Silverado 2018 V1500-8L Gas.

Prosedur Ngaleupaskeun Batré

  • Pegatkeun sambungan kabel négatip batréna.
  • Angkat fender payun tukangeun baju kurung luhur (4)

Angkat fender payun tukangeun baju kurung luhur (4)

  • Cabut tutup mesin distribusi kompartemen blok blok sekering (1).

Cabut tutup mesin distribusi kompartemen blok blok sekering (1).

  • Cabut kacang kabel positip (2)
  • Cabut kabel positip (3)
  • Disengage retainer clip (4)
  • Ngencarkeun batré jepit positip (1)

Ngencarkeun batré jepit positip (1)

  • Putus sambungan konektor abah kabel di sisi katuhu blok sekering
  • Disengage nahan tab (1)

Disengage nahan tab (1)

  • Reposisi jauh blok kompartemen mesin sekering blok (2)
  • Posisi deui tanki gelombang radiator (3)

Posisi deui tanki gelombang radiator (3)

  • Cabut batré tahan baud (1)
  • Cabut batré tahan pancegahan (2)
  • Cabut batré (3)

Cabut batré (3)

Prosedur Pamasangan Batré

  • Pasang batré (3)
  • Pasang batré tahan pancegahan
  • Pasang sareng ketang batré tahan baud ka 25Nm (18 ft-pon)
Pasang batré (3)
  • Posisi tanghi gelombang radiator (3) deui kana tempatna

Posisi tanghi gelombang radiator (3) deui kana tempatna

  • Pasang blok mesin kompartemen blok sekering (2)
  • Kalibetkeun tab panahan (2)
  • Sambungkeun konektor abah kabel di sisi katuhu blok sekering.

Pasang blok mesin kompartemen blok sekering (2)

  •  Kencangkan batré pos penjepit positif ka 6Nm (53 pon-in)

Kencangkan batré pos penjepit positif ka 6Nm (53 pon-in)

  • Pasang kabel positip batré (3)
  • Kencangkan kabel positip batré (2) dugi ka 15 Nm (11 ft-pon)
  • Ngalibetkeun klip retainer (4)

Pasang kabel positip batré (3)

  • Pasang fender payun tukangeun baju kurung luhur (4)

Pasang fender payun tukangeun baju kurung luhur (4)

  • Sambungkeun kabel batré négatip.

Nalika ngagentos batré dina Chevy SIlverado anjeun, penting pikeun nganggo batréna pikeun kendaraan ieu. Pikeun dorongan batré mangga ngahubungan Sparky Express.