2017 Ngepaskeun Batré Honda Accord L4-2.4L & Pamasangan


2017 Honda Accord L4-2.4L Panyabutan Batré & Prosedur Instalasi

Nalika nyoplokkeun sareng ngagentos batréna dina Honda Accord L2017-4L 2.4 anjeun, sok mimitian ku nyoplokkeun terminal batréna sateuacan anjeun ngalakukeun anu sanés. Ieu léngkah pikeun ngaleupaskeun terminal batréna:

  • Pastikeun saklar ignition aya dina LOCK (0), atanapi ignition aya dina mode pareum.
  • Megatkeun sareng ngasingkeun kabel négatip nganggo sensor batré (A).
  • Salawasna pegatkeun sambungan sisi négatip heula.
  • Pikeun ngajaga sensor batré (B) tina karusakan, tong dicekel nalika ngaleupaskeun terminal négatip (C).
  • Disconnect the positive cable and the battery terminal (D) from the batre.

Léngkah pikeun miceun terminal batré 2017 Honda Accord L4-2.4L

Nyoplokkeun batréna tina Honda Accord L2017-4L 2.4 anjeun

Nyoplokkeun batréna dina Honda Accord 2017 anjeun mangrupikeun prosés anu cukup saderhana: 

  • Cabut pelat pangaturan batré (A) anu dicekel ku 2 x 10mm kacang. Pastikeun anjeun henteu teundeun sareng leupaskeun kacang, piring atanapi kurung rod dina kompartemen mesin. Upami benang dina batang sareng kacang na pisan berkarat, oléskeun semprot WD40 tanpa nyemprotkeun naon waé anu aya disakurilingna sateuacan anjeun ngencarkeun kacangan. Upami aranjeunna teuing keyeng, anjeun tiasa megatkeun batangna.
  • Cabut batréna (B) sacara saksama, pastikeun yén kabel atanapi komponén sanésna aya di jalan. Émut yén aki-aki mobil rada beurat, janten pastikeun anjeun henteu muragkeun batréna dina mesin atanapi dina sampéan anjeun.

Kumaha cara ngaleupaskeun batréna dina 2017 Honda Accord L4-2.4L

Masang batré énggal dina Honda Accord L2017-4L 2.4 anjeun

Dasarna, anjeun bakal nuturkeun prosedur panyabutan tapi tibalik:

  • Tempatkeun batréna anyar dina baki batré (B)
  • Pasang batang panangan sareng pelat pangaturan batre (A) bari pastikeun anjeun henteu ngarusak pelat suhunan nalika ngégél kacang.
  • Saatos batréna gancang, sambungkeun kabel positip kana terminal positip sareng kencengkeun nut.
  • Sambungkeun terminal négatip kana pos batré négatip sareng ketang nut.

Upami anjeun henteu yakin kumaha ngagentos batréna, hubungi kami bantosan sisi jalan service, Sparky Express, sareng kami bakal masang batré mobil énggal dina Honda Accord 2017 anjeun, kalayan leres.