Waragad jasa

Émbaran Service & waragad

Sadaya harga kami persis sapertos anu diémbarkeun (tambahan pajeg), henteu aya biaya atanapi biaya anu disumputkeun. Biaya jasa anu dicutat dina halaman ieu ngan sayogi di kota-kota anu kalebet dina daérah jasa kami: Toronto, Ajax, Markham, Oshawa, Pickering, Richmond Hill, Scarborough, Vaughan, sareng Whitby, Ontario.

Kadang-kadang, urang tiasa ngalayanan lokasi anu sanés dina Area Greater Toronto, tapi biaya perjalanan tambahan tiasa ditagihkeun, mangga nelepon kami pikeun ngabahas.

  • Batré naekeun $50

    Naekeun batré pikeun mobil panumpang atanapi kendaraan komersial leutik nganggo batré 12V. Sadia pikeun duanana mobil gas-Powered tur hibrid di GTA.

    Nguatkeun Batre 
  • Kunci Mobil $50

    Nalika anjeun dikonci kaluar tina mobil anjeun, anjeun tiasa nyuhunkeun jasa ieu supados salah sahiji téknologi konci mobil kami muka konci mobil anjeun. Pikeun panumpang jeung kandaraan komérsial leutik di GTA.

    Lockout Mobil 
  • Ban kempes $60

    Tusukan ban ku paku atawa screws bisa repaired. Ban anu ruksak parah sareng teu tiasa dibenerkeun bakal diganti ku ban serep anjeun.

    Tirus Datar 
  • Detil Mobil Mobile $150-$220

    Paket Dasar $150

    Paket Ditingkatkeun $180

    Karya $220

    Urang peryogi aksés ka sumber cai sareng listrik.

    Detil Mobil Mobile 
  • Robah Ban Musiman Di Imah $60

    Kami sumping ka tempat anjeun pikeun ngagentos ban usum / usum panas anjeun. Tekanan ban, torsi kana spésifikasi sareng inspeksi visual kalebet. jasa on-rim wungkul!

    Parobihan Ban Musim Raya 
  • Kabayang Retorque, $50

    Kami datang ka tempat anjeun pikeun retorque roda anjeun nalika anjeun hariwang yén kacangan lug atanapi bolts kabayang anjeun leupas, atawa lamun teu ngarasa kawas bade ka warung a.

    Roda Retorque