Harita customer

Ulasan Bisnis

Baca ulasan kami ayeuna, atanapi tinggalkeun ulasan pikeun kami di dieu!

Hatur nuhun pikeun milih jasa bantosan sisi jalan kami. Prioritas kami pikeun neraskeun nyayogikeun jasa anu paling luhur ka para nasabah sapertos anjeun. Mangga tinggalkeun kami review kaca ieu. Ieu ngan bakal nyandak hiji menit, tapi bakal nyieun bédana badag pikeun bisnis urang. Hatur nuhun!

Dumasar pedaran 189
100%
(189)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
E
Sparky Express
Emmanuel L. (Scarborough, CA)
Naekeun Batré pikeun Mobil Kuring di Tempat Parkir Condo

Danny anjog kana waktu sakumaha jangji, boosted batré jeung masihan hiji assessment alus dina perlu ngagantian batré.

K
Sparky Express
Kyle T. (Toronto, CA)

Hatur nuhun Danny! Gancang, dipercaya pro nyata. Pasti bakal nyarankeun / nganggo sparky pikeun masalah mobil di hareup.

C
Sparky Express
Clint G. (Toronto, CA)
jasa hébat.

Basajan, gancang, komunikasi hébat. ngaleuwihan ekspektasi kuring.

G
Sparky Express
Gloria L. (Markham, CA)
Pangsaéna!

Danny, hatur nuhun pisan pikeun ngabantosan dinten ayeuna. Kami henteu ti Kanada, ieu mangrupikeun pangalaman anu saé! YOU indit jauh leuwih tur saluareun a luncat batré! Anjeun mantuan kuring kaluar gas, dipariksa alternator, jeung sistem kandaraan. Ditambah anjeun super cool sareng bageur! Abdi ngahargaan sadaya bantosan anjeun sareng kuring nyarankeun pisan ka anjeun sareng jasa anjeun! Anjeun prajurit! Hatur nuhun pisan! Jaga alus!

G
Sparky Express
Gulamali S. (Maple, CA)
Ladenan anu pangsaéna sareng sampurna sareng ramah

jasa éta di pangalusna sarta pohara ramah
Kuring bakal nyarankeun ka sadayana

M
Sparky Express
MP (Pickering, CA)
Service pangalusna Out Aya

Sparky Express mangrupikeun perusahaan anu hebat sareng dipercaya anu kuring anggo sababaraha taun ayeuna. Upami anjeun kantos macét atanapi peryogi bantosan kana kendaraan anjeun, pastikeun tetep nomer ieu dina dial gancang.

K
Sparky Express
Katheryn J. (Ajax, CA)
Disarankeun pisan

Macet kaluar tina mobil kuring di Pickering Town Center (konci konci kuring dina mobil). Danny sumping dina 15 menit sareng muka konci mobil kuring tanpa masalah. Ieu mangrupikeun pangalaman anu saé, kuring kagum pisan. hatur nuhun!

K
Sparky Express
Kendra M. (Ajax, CA)
Service Roadside pangalusna di Durham Region

Kuring geus nelepon aranjeunna dina 5:30 AM pikeun naekeun batré! Aranjeunna ngawalon telepon sanajan aranjeunna buka jam 6:00 AM sareng dugi ka bumi abdi kirang ti 30 menit. Dijieunna pikeun berpungsi dina waktosna, supir éta pisan profésional sarta ngagaduhan abdi Porsche Cayenne luncat dimimitian geuwat, sarta dites batréna ogé. Dihargaan pisan, kuring nyarankeun pisan jasa ieu!

F
Sparky Express
Frederico L. (Mississauga, CA)
Alus Service

Éta gancang, sareng nyayogikeun jasa dorongan batré sacara profésional pisan!

J
Sparky Express
Jana (Toronto, CA)
Disarankeun pisan

Kuring geus ngagunakeun layanan naekeun batré ieu dinten pikeun kahiji kalina, sabab batré mobil kuring maot nalika kuring keur balanja. Téknologi muncul gancang, ngamimitian mobil kuring sareng kuring balik deui ka jalan kirang ti 30 menit. Pisan impressive!

Alus Service

Dina waktosna, terjangkau, sareng leres-leres profésional. Kuring pasti bakal nganggo jasa bantosan sisi jalan batré ieu deui!

Leuwih hade tinimbang CAA

Kuring geus disebut jasa roadside ieu pikeun ban kempes. Pangalaman layanan palanggan anu saé, aranjeunna ngalereskeun masalah ban kuring gancang sareng profésional! Hatur nuhun!

S
Sparky Express
Shanna L.
Bisa dipercaya jeung profésional

Alhamdulilah kuring mendakan anjeun dina google sareng anjeun ngahémat dinten. Kuring nyimpen nomer anjeun dina speed dial! parusahaan hébat!

Hatur nuhun pikeun pitulung anjeun kiwari!

Hatur nuhun kana Sparky Express, Kuring dijieun dina waktu pasini kuring, nalika tge dinten ieu ruined sanggeus Kuring geus dikonci sorangan kaluar tina Hyundai Santa Fe kuring. Operator anu aranjeunna dikirimkeun muka konci panto mobil kuring dina 5 menit, tanpa goresan sareng sakedik harga anu dikutip ku batur. Pisan impressive.

W
Sparky Express
William B.
Responder konci otomatis pangsaéna!

Kuring disebut Sparky Express sabab kuring teu bisa meunang di Lexus kuring, sabab batréna sagemblengna maot sarta kuring teu boga konci valet kuring. Supir anu sumping ngabantosan kuring henteu ngan ukur muka konci mobil kuring, tapi ogé parantos ngamimitian, sareng nguji batré sareng alternator. Hebat! Sigana ayeuna mah peryogi aki anyar oge hahaha. Hatur nuhun pisan pikeun pitulung anjeun, anjeun anu pangsaéna!

Gancang sareng profésional.

Sparky Express nyandak konci Jeep Cherokee kuring gancang pisan sareng harga anu lumayan! Abdi nyarankeun pisan jasa ieu!

R
Sparky Express
Rhonda B.
Jasa unggulan!

jasa unggulan, sopan tur profésional!

L
Sparky Express
Lilly H.
Jasa unggulan!

Bagja pisan sareng perusahaan ieu. Aranjeunna muka konci Audi Q5 abdi gampang tur tanpa scratch a, pikeun satengah harga jalma séjén ditanya.

J
Sparky Express
Jamal P.
Jasa unggulan!

Bungah kuring nelepon jasa konci mobil ieu. Supir anu muka konci mobil kuring profésional pisan sareng terang naon anu anjeunna laksanakeun.

Jasa unggulan!

Bagja pisan sareng jasa ieu, Sparky parantos muka konci Chevy Silverado kuring tanpa masalah sareng aranjeunna henteu ngecas panangan sareng suku sapertos tukang kunci mobil anu sanés anu kuring nelepon.

N
Sparky Express
Nigel K.
Jasa unggulan!

Gancang, affordable tur profésional. Ladenan konci mobil ieu ngagaduhan harga anu pangsaéna di Toronto, sareng tukang konci mobil anu sumping pikeun muka konci mobil kuring ngagaduhan sadaya alat sareng kaahlian anu diperyogikeun pikeun ngagentos konci dina SUV kuring. Abdi nyarankeun pisan swrvice ieu

M
Sparky Express
Bapak C.
Hatur nuhun!

Palayanan 3xcellent, harga alus!

C
Sparky Express
Craig A.
jasa unggulan

Gancang pisan sareng profésional, disarankeun pisan!

A
Sparky Express
Aisyah N.
jasa unggulan

Muka konci mobil kuring tanpa masalah. Respon gancang, profésional, harga santun.

Ieu mobil abdi?

Jalma-jalma ieu ngabersihkeun Meecedes C230 kuring kalayan saé, janten ayeuna kuring kedah nyandak Uber supados kuring henteu ngarusak mobil kuring anu geulis! Kantun endah pisan, mobilna beresih di luar! HATUR NUHUN!❤