Kawijakan Jinis Fisik COVID-19


Kami Sok Ngajaga Jarak!

Nalika kami nyayogikeun jasa bantosan di sisi jalan ka palanggan anu kami hargana, kami ketat-leres niténan Pedoman Jarak Jauh COVID-19 anu ditumpukeun ku Kota Toronto, kotamadya lokal sanés anu aya di daérah GTA Toronto, sareng Propinsi Ontario. Kieu carana:

Ilustrasi topéng pameunteu sareng haté pikeun halaman Sarat jeung Kaayaan COVID-19 urang

  • Sadayana padamel kami marahmay naroskeun ka anjeun tetep 2 méter jauh nalika kami nyayogikeun salah sahiji urang jasa bantuan sisi jalan.
  • Kami bakal salawasna nganggo masker pameunteu atanapi panutup raray sareng sarung mékanik atanapi vinil / telat nalika urang ngerjakeun mobil anjeun. Punten perhatoskeun yén dina sababaraha kasus, padamelan urang kedah nyentuh sacara fisik permukaan tanpa sarung tangan (contona, nalika urang aya mariksa ban kabocoran, urang kedah leres-leres ngaraoskeun kabocoran hawa atanapi nitrogén dina kulit anu kaluar tina ban - maka urang leres-leres kedah noél ban anjeun tanpa sarung tangan - janten kami terang dimana perbaikan ban peryogi).
  • Kami moal ngalebetkeun kandaraan naon waé kecuali éta leres-leres diperyogikeun, tapi upami éta, panutup sareng sarung tangan bakal dianggo ku staf kami.
  • lamun urang muka konci mobil, urang bakal tiasa nyabak jandéla mobil anjeun, gagang panto, sareng sajabana Upami kitu, kami bakal ngusap permukaan naon waé anu urang taros ku kaén sareng disinféktan.
  • Dina sababaraha kasus (ban ban musiman), upami dipénta ku palanggan kami, kami bakal lebet garasi pikeun mindahkeun roda anjeun, tapi, kami pisan nyarankeun anjeun nyandak ban anjeun kaluar dina jalan tol sateuacan kadatangan, pikeun nyegah urang lebet garasi anjeun . Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan prosedur parobihan ban musiman kami, mangga buka kaca ieu.
  • Kami moal ngiringan nelepon jasa upami aya gejala COVID-19 anu disangka.
  • Dina catetan anu sami, urang marahmay naroskeun ka konsumén pikeun henteu nyungkeun ka kami ladenan upami aranjeunna nunjukkeun salah sahiji gejala virus corona.

Urang ngan ukur tiasa ngéléhkeun COVID-19 babarengan ...