Ulah ngajual inpormasi pribadi kuring

Hak anjeun dina Undang-Undang Privasi Konsumén California

California Privacy Consumer Act (CCPA) nyayogikeun anjeun hak pikeun kumaha data anjeun atanapi inpormasi pribadi dirawat. Dina panerapan éta, warga California tiasa milih milih kaluar tina "penjualan" inpormasi pribadina ka pihak katilu. Dumasar kana watesan CCPA, "jual" ngarujuk kana kumpulan data pikeun kaperluan nyiptakeun iklan sareng komunikasi anu sanés. Diajar langkung seueur ngeunaan CCPA sareng hak-hak karusiahan anjeun.

Kumaha milih kaluar

Ku ngaklik tautan di handap, kami moal deui ngumpulkeun atanapi ngajual inpormasi pribadi anjeun. Ieu lumaku pikeun pihak katilu sareng data anu kami kumpulkeun pikeun ngabantosan pangalaman anjeun dina halaman wéb kami atanapi ngalangkungan komunikasi anu sanés. Kanggo inpormasi lengkep, tingali kabijakan privasi kami.