Bantosan Di Jalan Jalan Paménta


Paménta Jalanan Permintaan Luhur nyaéta jinis jasa di sisi jalan anu henteu meryogikeun langganan atanapi langganan taunan (jangka panjang). Sparky Express nyayogikeun jasa bantosan di sisi jalan sacara éksklusif! Kami nyayogikeun bantosan di sisi jalan pikeun sadaya supir anu terdampar di urang daérah palayanan sareng peryogi salah sahiji jasa kami. Ieu kalebet supir anu ditutupan ku perusahaan bantosan di sisi jalan, sareng anu parantos nganggo sadaya telepon gratis kalebet rencana na, atanapi ngan saukur teu sabar pikeun ngantosan panyadia bantuan sisi jalan na sumping sareng ngabantosan aranjeunna.

Bantuan di sisi jalan ditunjuk: henteu diperyogikeun kaanggotaan! Ngan nelepon Sparky Express.

Harga On-Permintaan Bantosan Di Jalanan

Ieu daptar harga pikeun bantosan sisi jalan di paménta anu disayogikeun ku Sparky Express (harga aya dina Dolar Kanada, pajak tambahan):

Jinis Jasa Bantuan Jalan Raya harga
Nguatkeun Batre $40
Lockout Mobil $40
Tirus Datar $60
Pangiriman Bahan Bakar (10 Liters Kalebet) $50
Parobihan ban musiman di bumi $50
Ngagantian Batré $70
Roda Retorque $40
Treuk Luncat Mimitian $ 60- $ 80
Lockout Treuk $ 60- $ 80

Kumaha carana Ménta Bantosan Di Jalanan Dina Paménta Ti Sparky Express

Aya dua cara pikeun anjeun tiasa nyungkeun jasa bantosan di sisi jalan kami:

  1. Ku telepon: telepon (647) -819-0490 sareng pasihkeun lokasi anjeun, jelaskeun kaayaan mobil sareng kami bakal masihan anjeun ETA anu akurat, sahingga anjeun terang persis sabaraha lami pikeun urang sumping ka anjeun.
  2. Online: Anjeun tiasa milih jasa bantuan sisi jalan anjeun peryogi tina ménu luhur kami, sareng ngan saukur ngalebetkeun pamundut anjeun online. Prosés ieu ngahasilkeun urutan kerja, anjeun henteu kedah mayar nanaon online, pamayaran naon waé kedah dilakukeun saatos padamelan réngsé, langsung ka teknisi anjeun sacara langsung. Henteu kedah input inpormasi kartu kiridit nalika anjeun nyungkeun jasa bantosan di sisi jalan online kami! Sakali urutan kerja ditampi ku kami, kami ogé bakal nyauran anjeun pikeun mastikeun waktos kadatangan pasti tina teknisi kami di tempat.

Daérah Coverage

Dina waktos ayeuna, Sparky Express nyayogikeun jasa bantosan sisi jalan di Toronto, Pickering, Ajax, Whitby, Oshawa sareng Markham, di Ontario, Kanada. Kami panyadia bantuan sisi jalan lokal pikeun daérah GTA Wétan Toronto. Mangga tingali peta di handap pikeun mastikeun yén anjeun aya di daérah jasa kami: